07. 11. 2018 Sociálne inovácie

Ako merať a riadiť dopad nášho projektu?

Pozývame vás na piaty workshop o sociálnych inováciách v Bratislave!

Ukáž mi to radšej v prehliadači

Ako merať a riadiť dopad nášho projektu?

Ak chceme robiť prospešné aktivity vo veľkom, potrebujeme pre svoje nápady budovať širšiu podporu – ľudí, financie, publicitu… Verejnosť od nás očakáva, že dokážeme vysvetliť a ukázať, ako naša sociálna inovácia mení svet k lepšiemu. Preto potrebujeme vedieť odmerať a vyhodnotiť dopad našich aktivít a zapracovať to, čo pri meraní a hodnotení zistíme. Tento tréning vás naučí uvažovať realisticky o tom, ako merať a hodnotiť naše výsledky, prezentovať ich a získavať tak podporu pre ďalší rozvoj.

Kedy: 14. november 2018, 13:00 – 16:00

Kde: Satori Stage
Mickiewiczova 9, Bratislava

Čo si z workshopu odnesiete:
  • Naučíte sa sformulovať vaše aktivity do teórie zmeny tak, aby ste o nej vedeli efektívne komunikovať s ostatnými.
  • Budete vedieť, čo sa dá a čo sa nedá pri sociálnych inováciách merať.
  • Budete vedieť, čo sa oplatí a čo nemá zmysel merať.
  • Pochopíte, ako výsledky vyhodnotiť a využívať pre maximalizáciu dlhodobého dopadu.

Registrovať sa

Workshop aj v Košiciach

Workshop na tému Meranie dopadu sa bude konať aj v Košiciach, a to 4. decembra 2018. Ak sa chcete prihlásiť na košický workshop, registrujte sa tu.

Lektor: Andrej Salner, konzultant

Andrej je ekonóm a evaluátor. Zodpovedal za monitoring a evaluáciu niektorých z najväčších inovatívnych projektov vo vzdelávaní pre deti z marginalizovaných komunít u nás i v zahraničí. Spolupracoval s miestnymi a medzinárodnými mimovládkami a výskumnými inštitúciami v oblasti sociálnych inovácií –  Inštitútom SGI, Svetovou bankou či Jameel – Poverty Action Lab. Zároveň spoluzakladal niekoľko online firiem a dlhodobo pracuje ako konzultant v digitálnom marketingu v spoločnosti Basta digital.

Vzdelávajte sa v Akadémii sociálnych inovácií

Workshop je piatym zo série siedmich pripravovaných tréningov o sociálnych inováciách v Bratislave, v rámci Akadémie sociálnych inovácií. Akadémiu organizuje Nadácia Pontis ako súčasť medzinárodného projektu Social(i)Makers, v spolupráci so 7 krajinami EÚ. Jeho cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe. Vzdelávať sa môžete prostredníctvom online kurzu či offline tréningov v Bratislave a v Košiciach.

Online kurz

Online kurz vám ponúka jednoduché a interaktívne materiály o tom, ako realizovať sociálne prospešný projekt.

Offline tréningy

Svoje vedomosti môžete prehĺbiť offline tréningami v Bratislave a Košiciach, ktoré poskytnú hlbšie informácie.

Projekt Social(i)makers je realizovaný v rámci programu Interreg Central Europe, s podporou Európskej únie, prostredníctvom Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*