Ako zapojiť do vášho projektu všetky zainteresované strany?

Pozývame vás na štvrtý workshop o sociálnych inováciách v Bratislave!

Ukáž mi to radšej v prehliadači
Ako zapojiť do vášho projektu všetky zainteresované strany?
Ak do svojho projektu zapojíte všetky strany, ktorých sa téma týka, výsledkom môžu byť zaujímavé inovatívne riešenia a pridaná hodnota pre každého zo zúčastnených. Pozývame vás na tréning, na ktorom sa naučíte, ako identifikovať a zapojiť zúčastnené strany pri tvorbe a presadzovaní sociálnych inovácií.

Kedy: 24. október 2018, 9:00 – 12:00

Kde: Satori Stage, Mickiewiczova 2246/9
Na workshope sa dozviete viac o:
  • koncepte zapojenia zainteresovaných strán, jeho výhodách, ale aj ťažkostiach a rizikách
  • analýze zainteresovaných strán (ich identifikovaní, profilovaní, kategorizovaní a mapovaní)
  • procese tvorby a zavedenia akčného plánu (rozsah procesu, časový rozvrh, úroveň a metódy angažovanosti, stanovenie zdrojov, spôsobu dokumentovania pokroku a vyhodnocovania výsledkov)
  • uvádzaní akčného plánu do praxe a kľúčových prvkoch a prekážkach
  • monitorovaní a procese zapájania
Registrovať sa
Lektor: Peter Guštafík, PDCS
Ako tréner a facilitátor sa venuje vzdelávaniu v témach ako fundraising, gamifikácia či vyjednávanie. Je spoluautorom publikácie Neziskovky a zisk a Príručky podnikania pre neziskové organizácie. Trénersky a facilitačne viedol vzdelávanie zamerané na budovanie komunít a medzisektorovú spoluprácu v niekoľkých medzinárodných dlhodobých programoch  pre British Council na Slovensku, ako aj v rámci programu Erasmus+. Pôsobil vo viac ako 15 krajinách.
Vzdelávajte sa v Akadémii sociálnych inovácií
Workshop je štvrtým zo série siedmich pripravovaných tréningov o sociálnych inováciách v Bratislave v rámci Akadémie sociálnych inovácií. Akadémiu organizuje Nadácia Pontis ako súčasť medzinárodného projektu Social(i)Makers, v spolupráci so 7 krajinami EÚ. Jeho cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe. Vzdelávať sa môžete prostredníctvom online kurzu či offline tréningov v Bratislave a v Košiciach.
Online kurz

Online kurz vám ponúka jednoduché a interaktívne materiály o tom, ako realizovať sociálne prospešný projekt.
Offline tréningy

Svoje vedomosti môžete prehĺbiť offline tréningami v Bratislave a Košiciach, ktoré poskytnú hlbšie informácie.

Projekt Social(i)makers je realizovaný v rámci programu Interreg Central Europe, s podporou Európskej únie, prostredníctvom Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Komentáre