28. 02. 2018 Zodpovedné podnikanie

Bez hraníc na Profesia Days

Eduma prepája ľudí so znevýhodnením so zamestnávateľmi.

V bratislavskej Inchebe aktuálne prebieha veľtrh práce Profesia Days (28.2. – 1.3.). Pre tých, ktorí už dlhodobo hľadajú prácu alebo ich v živote zastavil nejaký hendikep, pripravila organizácia Od emócii k poznaniu – Eduma zónu plnú inšpiratívnych prednášok a workshopov, ako môžu nájsť vhodné pracovné príležitosti alebo začať podnikať.

„Medzi nami žije veľa ľudí s prekážkami, ktorí  neraz čelia rôznym predsudkom zo strany väčšinovej spoločnosti, no málokedy myslíme na ich jedinečnosť,“ hovorí PR manažérka Edumy Petra Nagyová. 

Zóna Bez hraníc je určená aj firmám, ktoré sa chcú inšpirovať, ako sa spojiť s neziskovými organizáciami na Slovensku a vytvárať lepšie príležitosti pre všetkých. Firmy zistia, ako sa zapojiť do programu Vnímavá firma či ako možno uplatniť ľudí z radov znevýhodnených pri mystery nakupovaní a uchádzaní sa o zamestnanie.

Viac informácií a program tu

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.