27. 01. 2013 Nadácia Pontis

Biznis sa dá robiť aj inak

Firmy na Slovensku sa aj tento rok môžu uchádzať o ocenenie Via Bona Slovakia.

http://hnonline.sk/ekonomika/c1-59201670-biznis-sa-da-robit-aj-inak

Nadácia Pontis hľadá firmy s inšpiratívnymi príbehmi v oblasti filantropie a zodpovedného podnikania za minulý rok. Dve budú Slovensko reprezentovať aj na European CSR Award v Bruseli.
Nadácia Pontis otvorila nominácie na Via Bona Slovakia 2012. Ide o ocenenie, ktoré ukazuje, že biznis sa dá robiť aj inak. „Každoročne sa nám prihlasujú firmy, ktoré chcú na Slovensku podnikať transparentne a zodpovedne. Vítame každý projekt, ktorý je niečím nový a dokáže inšpirovať aj ďalších, aby sa v oblasti zodpovedného podnikania a firemnej filantropie posúvali dopredu,“ vysvetľuje Pavel Hrica, programový riaditeľ Nadácie Pontis. Firmy sa môžu nominovať samy alebo v spolupráci s organizáciami a jednotlivcami, s ktorými na projekte spolupracovali, prostredníctvom webovej stránky www.viabona.sk. Nadácia Pontis prijíma nominácie do 17. februára v siedmich kategóriách: Zelená firma, Skvelý zamestnávateľ, Prozákaznícka firma, Podporovateľ dobrovoľníctva, Dobrý partner komunity, Zodpovedná veľká firma a Zodpovedná malá/stredná firma. Ako uviedol Hrica, nadácia víta aj viac nominácií z regiónov ako aj prihlásenie malých firiem.

 

 

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.