07. 10. 2016 Zodpovedné podnikanie

ČEKOVSKÝ A CHINASKI – CHARITATÍVNY KONCERT PRE RESONUJÚCE VIANOCE

Kúpte si lístok na jedinečný koncert a pomôžte chorým deťom.

Jedinečný hudobný zážitok v predvianočný čas – kúpou lístka na tento koncert prispejete na pomoc tým najzraniteľnejším – chorým deťom. Celý výťažok zo vstupného venuje organizátor Regenerácia generácie, o.z. charitatívnym združeniam, ktoré robia tú najúžasnejšiu prácu na svete, starajú sa o ťažko choré detičky, navyše zväčša vo voľnom čase a bez nároku na honorár. Odmenou je im úsmev malých pacientov. Preto bude tradične celý výťažok zo vstupného venovaný na podporu združeniam, ktoré odvádzajú takúto šľachetnú prácu. Tento rok sa môžete tešiť na skvelých hudobníkov Mariána Čekovského a kapelu Chinaski.

Chinaski a Čekovský je špeciálna hudobná kombinácia, ktorá sa postará o príjemný predvianočný zážitok. Čaká na vás dávka dvoch skvelých koncertov na podporu deťom, ktoré sú odkázané na pomoc iných. Počas podujatia sa budú odovzdávať symbolické šeky zástupcom charít. Charitatívne podujatie bude hosťovať AteliérBABYLON, nám. SNP 14 v Bratislave. Začiatok je o 19.00 hod. Podujatím bude sprevádzať Vera Wisterová.

 

Ďakujeme všetkým vám, ktorí kúpou lístka prispejete na krajšie Vianoce pre deti, ktoré si to zaslúžia najviac.

First moment vstupenky už v predaji v sieti Ticketportal.

 

Zdroj: TS RESONANCE

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.