10. 10. 2017 Zodpovedné podnikanie

EMAIL MARKETING – Ako správne komunikovať prostredníctvom hromadného emailu

Na októbrovom tréningu sa dozviete ako správne používať hromadný email.

Dovoľujeme si vás pozvať na celodenné školenie určené neziskovým organizáciám, na ktorom sa účastníci naučia ako správne a efektívne používať hromadný email ako komunikačný kanál. Školenie obsahuje aj praktické precvičenie zručností pri zostavovaní účinného emailu. Prosíme preto priniesť si so sebou vlastný notebook. 

Dátum: 26.10.2017

Čas: 9:00 – 16:00

Miesto: CBC, Karadžičova 8a, Bratislava, spoločnosť AT&T

Kapacita: 12 miest

Školiteľ: Viliam Bendík, spoločnosť direct AdWise

Program: 

  1. Email marketing ako efektívny komunikačný nástroj
  2. Zber a správa kontaktov
  3. Tvorba a koncepcia emailov (+ praktická časť)
  4. Správne načasovanie posielania emailov
  5. Technické riešenia pre posielanie emailov (ESP)

Profil školiteľa: 

V oblasti reklamy, marketingu a predaja má viac ako 18-ročné skúsenosti. V minulosti sa venoval projektom v oblasti telekomunikácií a online stratégií.

Významne sa podieľal na návrhu a implementácii komplexnej eCommerce stratégie pre spoločnosť T-Mobile Slovakia. Bol členom medzinárodného tímu T-Mobile International pre stratégiu CRM v ôsmich európskych krajinách. Po dlhoročnej práci pre Deutsche Telekom viedol operatívu a marketing v slovenskej pobočke spoločnosti Microsoft. V súčasnej dobe sa venuje poradenstvu v oblasti marketingu, komunikačných stratégií a predaja pre segment malých a stredných podnikov i veľkých spoločností v regióne Európy a severnej Ameriky.

Okrem konzultačnej praxe sa venuje vo voľnom čase amatérskemu filmu. Jeho prvý celovečerný dokument z prostredia ultrabehu vo Vysokých Tatrách – 12CH VYSOKÉ TATRY TRAIL získal niekoľko ocenení na domácich festivaloch horských filmov.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/viliambendikcv Twitter: https://twitter.com/ViliamBendik Instagram: https://www.instagram.com/bendikskfilms VIMEO: https://vimeo.com/bendiksk

Prihlasovací formulár:

Kapacita tréningu je 12 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme Vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do 19.10.2017.  Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

V roku 2016 sme zorganizovali v rámci Maratónu dobrovoľníctva (podujatia Naše Mesto a Pro Bono Marátón) aj 14 bezplatných tréningov pre vyše 250 účastníkov z 200 neziskových organizácií. Tento rok sme sa rozhodli ponúkať školenia celoročne a to nielen pre mimovládne organizácie, ale aj školy. Experti z business a právneho prostredia sa navyše s vami budú deliť o svoje skúsenosti počas celého dňa. 

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono

Partneri aktivity Tréningy Pro Bono

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.