19. 03. 2016 Zodpovedné podnikanie

Embraco sa pripravuje na dobrovoľnícku sezónu

Dobrovoľnícke aktivity spoločnosť Embraco so zamestnancami aktívne plánuje na interaktívnom workshope.

V minulom roku sa tím dobrovoľníkov z Embraca podieľal na 30-tich aktivitách pre svoj región. Keďže počet a hlavne záber aktivít neustále narastá, čoraz dôležitejšie je aj dôsledné plánovanie. Na začiatku každého roka sa dobrovoľníci z Embraca stretnú na workshope, zhodnotia si uplynulý ročník a začnú plánovať ten nový. Na tohtoročnom sa okrem toho dozvedeli, čo je nové vo „svete dobrovoľníctva“, aké sú možnosti a výhody dobrovoľníctva v rámci slovenskej legislatívy aj interných pravidiel Embraca.

Stretnutie dobrovoľníkov z Embraca viedla Emília Gondeková.

„Na workshope sme si prešli všetky naše aktivity z roku 2015, rozprávali sme sa o tom, čím boli výnimočné, ale aj, naopak, čo by sa dalo zlepšiť. Na základe tejto spätnej väzby sme si urobili aj rámec aktivít na rok 2016, do ktorého však budú aktivity pribúdať v priebehu roka podľa momentálnych potrieb regiónu,“ dopĺňa Emília Gondeková, koordinátorka dobrovoľníctva v Embracu. Svoj plán aktivít dobrovoľníci čoskoro predstavia aj vedeniu Embraca na tradičnej večeri, ktorú im firma organizuje ako poďakovanie za ich celoročnú voľnočasovú činnosť.

 

Zdroj: TS Embraco

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.