08. 03. 2018 Zodpovedné podnikanie

Firmy sa už môžu registrovať na dobrovoľnícke podujatie Naše Mesto

Firemní dobrovoľníci z celého Slovenska sa môžu zapojiť do aktivít vo svojich mestách počas dvoch júnových dní.

Podujatie Naše Mesto prepája firmy, samosprávy a mimovládny sektor s cieľom vyčistiť, skrášliť a viditeľne zlepšiť naše mestá. Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem po celom Slovensku obliekajú rovnaké tričká a počas dvoch júnových dní sa zapájajú do množstva dobrovoľníckych aktivít darovaním svojho času a práce. 

Firmy, ktoré chcú ponúknuť svojim zamestnancom netradičný a zábavný teambuilding a súčasne vytvoriť pozitívnu firemnú kultúru sa môžu registrovať do 22. marca 2018.

Po registrácii firmy sa môžu dobrovoľníci prihlasovať ako jednotlivci či v skupinách. V tomto kroku si zároveň môžu zvoliť aktivity podľa zamerania, mesta, mestskej časti, dátumu a času. Môžu si tak vybrať spomedzi množstva aktivít, ktoré organizujú mimovládne organizácie, školy, škôlky, miestne inštitúcie, ale aj dobrovoľníci.

Zapojením sa do podujatia Naše Mesto majú firmy šancu ukázať svojim zamestnancom, že im záleží na svojom okolí. Zamestnanci zase dostanú jedinečnú možnosť rozvíjať svoje tvorivé zručnosti a adresne pomôžu tým, ktorí to potrebujú.

Podujatie sa uskutoční v dňoch 8. a 9. júna 2018.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.
×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.