23. 10. 2017 Zodpovedné podnikanie

Päť dôvodov, prečo sa stať členom Fondu pre transparentné Slovensko

Členstvom vo Fonde získate hneď niekoľko zaujímavých výhod.

1. Pozitívna reputácia. Buďte vnímaní ako súčasť silného spoločenstva slušných firiem. Pridajte sa k podobne zmýšľajúcim spoločnostiam, ktoré si vzali túto misiu za svoju.

2. Líderstvo v oblasti transparentnosti. Ukážte Slovensku, že korupcii hovoríte jasné NIE, že vám na princípoch transparentnosti záleží a že hodnotový kapitál vašej spoločnosti siaha ďaleko za formálny etický kódex.

3. Možnosť byť súčasťou platformy združujúcej inšpiratívnych ľudí. Zástupcovia a zástupkyne členských firiem sú ľudia presvedčení o potrebe a užitočnosti spoločenskej zmeny a chcú sa na nej aktívne podieľať.

4. Príležitosť spraviť niečo dobré pre krajinu, kde pôsobíte. Korupcia je dlhodobo vnímaná ako jeden z najvážnejších spoločenských problémov Slovenska. Fond vznikol ako odpoveď na potrebu firiem aktívne prispieť k jeho riešeniu.

5. Záštita Nadácie Pontis, ktorá je zárukou dlhoročných skúseností a zmysluplného využitia peňazí.

Budeme radi, ak sa k Fondu pre transparentné Slovensko pridá aj vaša firma. Ak máte akékoľvek otázky, ktoré súvisia s možnosťou stať sa členom Fondu, prosím, kontaktujte Radanu Deščíkovú, administrátorku fondu a programovú manažérku Nadácie Pontis, e-mailom: radana.descikova@nadaciapontis.sk alebo telefonicky na čísle: 0918 580 097.