04. 04. 2017 Zodpovedné podnikanie

Pivovary Topvar vydali brožúru udržateľného podnikania

Spoločnosť zverejnila, ako sa jej v uplynulom roku darilo v rôznych oblastiach zodpovedného podnikania.

Súčasťou stratégie spoločnosti Pivovary Topvar je zodpovedné podnikanie, pri ktorom sa zameriava na oblasti ako rast a rozvoj dodávateľsko-odberateľského reťazca, podpora zodpovednej konzumácie, zaistenie zdrojov vody, znižovanie uhlíkovej stopy či udržateľné využívanie pôdy. Spoločnosť vydala svoju prvú brožúru udržateľného podnikania, kde zverejnila, ako sa jej v uplynulom roku v týchto oblastiach darilo.

Teší nás, že široká verejnosť v domovskom regióne vníma prítomnosť pivovaru Šariš nielen ako výrobcu skvelého piva a  zamestnávateľa, ale aj ako  spoločnosť, ktorej záleží na kvalite života ľudí a tiež prostredia, v ktorom žijú.  Snažíme sa, aby platilo: kde sa pivo varí, tam sa dobre darí,“ uviedla Drahomíra Mandíková, riaditeľka firemných vzťahov a komunikácie.

Spoločnosť od roku 2010 znížila spotrebu vody o 26,1 % na súčasnú úroveň 2,74 hl vody na výrobu 1 hl piva, čo je údaj európskej špičky. Takmer 10 000 ľudí bolo preškolených ohľadom kvality piva, čapovania a obsluhy a 12 projektom prerozdelil pivovar Šariš sumu 16 000 eur s cieľom podporiť oblasť zamestnanosti a rozvoja turizmu v Prešovskom kraji v rámci programu Šariš ľuďom.

Brožúru udržateľného podnikania spoločnosti Pivovary Topvar nájdete na stránke www.pivovarytopvar.sk.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.