29. 04. 2016 Nadácia Pontis

Postav s nami naše mestá na nohy už po desiatykrát!

Prihlasovanie firemných dobrovoľníkov na Naše Mesto 2016 spúšťame už 5. mája

Pridaj sa k viac ako 35 tisícom dobrovoľníkov, ktorí od roku 2006 menia tvár našich miest k lepšiemu na najväčšom podujatí firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v strednej Európe Naše Mesto. Tento rok sa podujatie uskutoční 10.-11. júna a my sme pre teba pripravili viac ako 400 dobrovoľníckych aktivít v 28 mestách Slovenska.

Vytvorme spoločný príbeh

Aj niekoľko hodín môže zmeniť veľa. Prostredníctvom maľovania ihrísk, čistenia parkov, sadenia zelene, výletov s klientmi či odovzdávaním zručností sa dobrovoľník stáva súčasťou príbehu tých, ktorým pomáha. „Pre mňa osobne je cťou pracovať v spoločnosti, ktorá sa snaží svojich zamestnancov zapájať a motivovať k dobrovoľníckym a iným verejnoprospešným aktivitám. Nášho Mesta som sa zúčastnila aj preto, lebo bolo zapojené moje rodné mesto, a to dokonca aktivitou na sídlisku, na ktorom som vyrastala,“ spomína Mária z Trnavy, ktorá sa zúčastnila podujatia Naše Mesto v minulých ročníkoch.

Prihlasovanie spúšťame 5. mája

Staň sa i ty súčasťou mozaiky pozitívnych zmien a prihlás sa na Naše Mesto ako dobrovoľník. Prihlasovanie otvárame už 5. mája o 10:00. Na www.nasemesto.sk si vyber aktivitu a prihlás seba aj kolegov. Ukáž, že ti záleží na meste, v ktorom žiješ.

Ale to nie je všetko!

Súčasťou júnového maratónu dobrovoľníctva je i Pro Bono Maratón. Dobrovoľníci z firiem, najmä kreatívci z reklamných a PR agentúr budú bezplatne 12 hodín venovať riešeniu konkrétnej potreby či problému neziskovky.

Novinkou tohto ročníka budú Workshopy a tréningy pre neziskové organizácie. Experti z firiem sa o svoje skúsenosti z rôznych oblastí, ako napr. HR, online marketing, právo, projektový manažment a i. podelia s neziskovými organizáciami. Vďaka týmto cenným radám budú môcť neziskovky svoje poslanie plniť oveľa efektívnejšie.

Lajkni nás na Facebooku: Postavme naše mesto na nohy

Naše Mesto 2015 - Firemní dobrovoľníci skrášľovali detské ihrisko

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.