28. 06. 2012 Nadácia Pontis

Postavme naše mesto na nohy

Spojená škola Kráľovnej pokoja sa zapojila do podujatia firemného dobrovoľníctva

ŽILINA. Spojená škola Kráľovnej pokoja, Na Závaží 2 v Žiline sa 15. a 16. júna zapojila do podujatia firemného dobrovoľníctva prostredníctvom programu Naše mesto 2012 organizovaného nadáciou Pontis. V rámci pomoci životnému prostrediu zamestnanci a manažéri firiem (spolu 26
dobrovoľníkov) v spolupráci so zamestnancami školy vybrúsili a vymaľovali približne 120 metrov oplotenia školy. Za každý vymaľovaný diel plota nalepili na suchý strom zelený lístok, ktorý tento strom „oživil“. Pri práci vládla uvoľnená a priateľská atmosféra, dobrovoľníci sa dozvedeli niekoľko faktov o škole, naši žiaci im predviedli krátky kultúrny program a my sme sa dozvedeli niečo o aktivitách firiem. Práca dobrovoľníkov bola prínosom pre krajší vzhľad školy a tým aj prostredia nášho mesta.