19. 09. 2016 Zodpovedné podnikanie

Pozývame na konferenciu Network

V pondelok 26. septembra sa v bratislavskej Starej tržnici uskutoční 2. ročník neformálnej konferencie Network.

Konferencia Network

V pondelok 26. septembra sa v bratislavskej Starej tržnici uskutoční 2. ročník neformálnej konferencie Network určenej pre ľudí, ktorí sa usilujú o spoločenskú zmenu, aby sme žili v slušnej a férovej krajine a nenarážali na zlyhávajúci štát či korupciu.

Network prinesie ukážky toho, ako sa spoločnosť dokáže zmeniť k lepšiemu, ako sa dá vyladiť fungovanie nielen štátnych služieb, ak využijete vedecké prístupy, ako férovo podnikať, aj to, ako by ste ako organizácia mali komunikovať so štátnou správou, ak chcete presadiť zmenu. Čakajú vás prednášky desiatky odborníkov z Veľkej Británie, Dánska, Maďarska a Slovenska, na ktoré nadviažu diskusie a workshopy s praktickými radami.

Cieľom konferencie je priniesť priestor na diskusiu a poprepájať ľudí, ktorí chcú niečo zmeniť a vďaka odborným radám zlepšiť ich šance, aby boli úspešní.

Doobeda sa môžete tešiť napr. na Luka Ravenscrofta z britského Behavioural Insights Team, ktorý ukáže, ako využívať behaviorálne vedy na zlepšenie rozhodovania občanov, štátnu zástupkyňu Lenku Bradáčovú, ktorá vyšetruje najväčšie korupčné kauzy v Česku, či Dániela Bolykyho, ktorý spolupracuje so svetoznámym psychológom Philipom Zimbardom a snaží sa meniť ľudí na každodenných hrdinov.

Poobede dávame do vašej pozornosti napríklad diskusiu o tom, čo stojí férové podnikanie na Slovensku, v ktorej budú debatovať Magdaléna Dobišová (Skanska), Michaela Benedigová (Seesame) a Ivan Štefunko (Neulogy).

Pozrite si kompletný program konferencie.

Cena základného lístka je 29 eur. Na konferenciu je potrebné sa vopred registrovať. Konferenciu organizuje Aliancia Fair-play.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.