23. 11. 2018 Sociálne inovácie

Pozývame vás na ďalší webinár! Financuje Európa sociálne inovácie?

Poponáhľajte sa! Ešte zostáva niekoľko voľných miest na náš webinár:

Nájsť správnu kombináciu finančných zdrojov na realizáciu vašej sociálnej inovácie môže byť náročné. Zistite viac o tom, ako sa vyvíja európsky ekosystém investovania so spoločenským dosahom a aké sú aktuálne výzvy a príležitosti sociálnych podnikov v Európe.

WEBINÁR SA BUDE KONAŤ: 28. novembra od 12:30 do 13:30 SEČ

Dvaja odborníci – investičný manažér z Európskeho investičného fondu Cyril Gouiffès a transakčná manažérka z FASE Alexandra Heraeus – vám poskytnú informácie o rôznych možnostiach financovania projektov so spoločenským dosahom a zadarmo sa s vami podelia sa o svoje odborné poznatky a skúsenosti. Budú sa venovať nasledujúcim otázkam:

• Aké finančné nástroje majú k dispozícii európski sociálni podnikatelia?
  • Akým smerom sa vyvíja európsky trh v oblasti investovania so spoločenským dosahom?
  • Akú úlohu zohrávajú verejní investori, ako je napríklad Európsky investičný fond?
  • Akú úlohu zohrávajú súkromní investori?
  • Ako reálne funguje investičný proces?

Ak si chcete zaistiť miesto na webinári, prihláste sa prostredníctvom tohto odkazu.

O FASE – Agentúre na financovanie sociálneho podnikania
Agentúra na financovanie sociálneho podnikania (FASE) podporuje sociálne podniky tým, že pre ne získava rastový kapitál od súkromných investorov, rodinných investičných subjektov, nadácií, sociálnych investorov a bánk. FASE sa zameriava na kombinovanie viacerých typov investorov s rozličnými finančnými nástrojmi, čím umožňuje vytváranie inovatívnych prístupov k financovaniu, ktoré môžu slúžiť ako vzory a modely.

O EIF – Európskom investičnom fonde
Európsky investičný fond podporuje malé a stredne veľké podniky v Európe tým, že zlepšuje ich prístup k financiám prostredníctvom širokého spektra vybraných finančných sprostredkovateľov. Za týmto účelom navrhuje, propaguje a zavádza kapitálové a dlhové finančné nástroje, ktoré sa zameriavajú konkrétne na malé a stredne veľké podniky.

Tento webinár je súčasťou väčšej série webinárov, ktorú organizuje Akadémia sociálnych inovácií. Akadémia vznikla rámci projektu Social(i)Makers v programe Interreg.