01. 11. 2018 Zodpovedné podnikanie

Práca s Excelom pre mimovládky

Novembrový Pro Bono Tréning vám ukáže, ako efektívnejšie pracovať s Excelom a zjednodušiť si prácu pomocou funkcií.

Pozývame vás na školenie pre mimovládne organizácie na tému „Práca s Excelom.“ Na tréningu sa dozviete ako si zjednodušiť a zefektívniť prácu vďaka Excelu a jeho funkciám. Naučíte sa pracovať so vzorcami, kontingenčnými tabuľkami a funkciami od IF, Vlookup po Splitting Sort, Subtotal a Duplicate. Tréning je vhodný pre začiatočníkov. Na školenie je potrebné si priniesť vlastný notebook s nainštalovaným Excelom

Dátum: 27.11.2018

Čas: 9:00 – 11:30

Miesto: Accace k.s., Twin City C, Mlynské Nivy 16, Bratislava

Kapacita: 15 miest

Školiteľ: Radka Hubčíková – Accounting Supervisor, Accace k.s.

Program: 

  1. Základné pojmy a úkony
  2. Práca s tabuľkami
    • Formátovanie, rámovanie, zlučovanie
    • Filtrovanie, práca s údajmi
  3. Práca so vzorcami a funkciami
    • Relatívny odkaz
    • Power funkcie (IF, Vlookup, Sumif/ Countif/ Averageif)
    • Kontingenčné tabuľky
  4. Multiple Worksheets
    • Úprava viacerých pracovných hárkov
    • Prepojenie vzorcov na viacerých pracovných hárkoch
  5. Organizácia dát
    • Funkcie Splitting Sort, Subtotal, Duplicate

Profil školiteľa:

Radka v spoločnosti Accace pôsobí na pozícii Accounting Supervisor, kde má na starosti tím 5 účtovníkov. Vyštudovala Ekonomickú Univerzitu v Bratislave, odbor Účtovníctvo a audítorstvo. Má skúsenosti s vedením a implementáciou účtovníctva pre menšie lokálne aj veľké medzinárodné firmy v rôznych účtovných softvéroch ako napr. Pohoda, Omega, Microsoft Nav, Microfost Dynamics či SAP. Radka je členom ACCA a venuje sa primárne problematike IFRS a automatizácie účtovníctva. Klientom poskytuje s tým súvisiace IFRS poradenstvo a pomoc s implementáciou nových štandardov. Taktiež má skúsenosti s prípravou konsolidovanej účtovnej závierky a bezproblémovo ovláda angličtinu.

Prihlasovací formulár:

Kapacita tréningu je 15 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme Vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do 16.11.2018.  Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

Pro Bono partner tohto školenia

 

Organizátor aktivity Pro Bono Tréningy

Partner aktivity Pro Bono tréningy

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.