27. 03. 2015 Nadácia Pontis

Prezident to na pódiu parádne roztočil: Kiska sa predviedol ako rocker

- V práci sa dá niekedy spojiť príjemné z užitočným.

http://www.topky.sk/cl/10/1464823/VIDEO-Prezident-to-na-podiu-paradne-roztocil–Kiska-sa-predviedol-ako-rocker-

 

BRATISLAVA – Dôkazom je aj včerajšie vystúpenie prezidenta Andreja Kisku. Na slávnostnom vyhlásení výsledkov a odovzdávaní ocenení Via Bona Slovakia sa slovenský prezident odviazal a s hudobnou skupinou si zahral a zaspieval priamo na pódiu nestarnúci hit kapely Modus s názvom Úsmev.

Spoločnosti ALFA BIO a Accenture sa stali víťazmi hlavných cien Via Bona Slovakia za rok 2014. Nadácia Pontis, ktorá je každoročným organizátorom podujatia, odovzdala včera večer v Bratislave ocenenia aj ďalším firmám a subjektom, ktoré dokazujú, že biznis na Slovensku sa dá robiť aj inak.

Prestížne ocenenie Via Bona Slovakia sa udeľuje v 7 kategóriách za najinšpiratívnejšie projekty v oblasti firemnej filantropie a zodpovedného podnikania za uplynulý rok. Na ocenenie tento rok prijala 61 nominácií.

„Ide o projekty a prístupy firiem, ktoré sú niečím výnimočné, pomáhajú okolitej komunite, zamestnancom, berú ohľad na životné prostredie, alebo bojujú proti korupcii a riešia spoločensky náročné témy na Slovensku. V nadácii veríme, že príbehy víťazov môžu inšpirovať aj ostatné firmy,“ hovorí Lenka Surotchak, riaditeľka Nadácie Pontis.

Mnohé z firiem totiž idú pri svojom podnikaní nad rámec svojich povinností a snažia sa byť prínosom pre svoje okolie. Prezident tak aj takýmto spôsobom, s trochou nadnesenosti, pomohol spropagovať dobrý projekt. Jeho video na sociálnej sieti Facebook ocenilo za tri hodiny viac ako 4-tisíc Slovákov a pozrelo si ho takmer 60-tisíc ľudí.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.