05. 07. 2012 Nadácia Pontis

SME na Pohode: Aj napriek horúčavám sa na festivale od rána diskutuje

Po ôsmykrát "mestečko neziskoviek" na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne poskytne priestor na prezentáciu Fóru života.

http://s.sme.sk/r-rss/6446216/kultura.sme.sk/sme-na-pohode-aj-napriek-horucavam-sa-na-festivale-od-rana-diskutuje.html

11.55 Po ôsmykrát „mestečko neziskoviek“ na hudobnom festivale Bažant Pohoda v Trenčíne poskytne priestor na prezentáciu Fóru života, ktoré združuje 43 organizácií zameraných na ochranu života od počatia po prirodzenú smrť. Pod heslom Pohoda od počatia pracovníci Fóra a dobrovoľníci predstavia fungovanie poradne pre ženy a dievčatá Alexis, projekt Zachráňme životy, s návštevníkmi festivalu budú diskutovať o prirodzených metódach plánovania rodičovstva, bioetických témach a ďalších otázkach, ktoré súvisia s ochranou života.

11.20 – Ráno sa na Pohode začalo celkom štandardným spôsobom – ohromným teplom, radmi na sprchy, ale aj veselou zostavou Funny Fellows, ktorá už patrí k rannému zobúdzaniu. Od desiatej sa už plnili aj scény Dobrá krajina, z ktorej sa ozýval smiech vďaka divadelno-improvizačnému „šialenstvu“ Divadla 3T a S3, ale aj Europa, kde vystúpilo Slovenské komorné divadlo Martin s hrou Branuška Jobusa: Muflón Anciáš.
Na obed by mali do Café Európa doraziť aj strieborní hokejisti – Miro Šatan a Michal Handzuš, ktorí si neskôr v stane .týždňa zahrajú s víťazmi turnaja v stolnom hokeji finále. Uvidíme, ako im to pôjde v tomto teple. „Je to ako Vianoce v lete,“ hovoria niektorí z návštevníkov. Jedni si dokonca vedľa stanu postavili vianočný stromček aj s ozdobami.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.