14. 05. 2018 Sociálne inovácie

Správa o činnosti za rok 2017

Tieto projekty sme podporili v Nadačnom fonde Adient v Nadácii Pontis počas roka 2017.

V rámci aktivít Nadačného fondu Adient v Nadácii Pontis sme v roku 2017 prerozdelili  8 175,65 Eur. Všetky prerozdelené finančné prostriedky pochádzali zo zdrojov Adient – formou daru alebo formou asignácie 2 % dane z príjmu právnickej osoby. Samostatnú položku tvoril poplatok Adient za administráciu Fondu vo výške 817,65 Eur.

 

Zoznam podporených projektov:

1. Stimul o.z.

Hravý deň pre matku Zem, Výška podpory: 7 358,00 €

Zorganizovanie environmentálneho dňa pre rodiny a deti z okolia Košťan nad Turcom a integrovanie detí z detských domovov z okolia a profesionálnych rodín pod názvom:„Hravý deň pre matku Zem“ naplnil hlavnú ideu programovej štruktúry – environmentálny prístup a ochrana prírody. Účastníci podľa naplánovanej programovej štruktúry podujatia získali interaktívnou a zábavnou formou informácie o spôsobe a potrebe ochrany prírody, tvorivou formou si vytvorili ekologické produkty a naučili sa, ako sa chovať ku zvieratám. Environmentálny deň bol zorganizovaný na lúke v Košťanoch nad Turcom vedľa spoločnosti Trim Leader.

2. Nadácia Pontis

Admin fee NF Adient 2017_Trim leader, Výška podpory: 817,65 €

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.