07. 09. 2017 Zodpovedné podnikanie

Staňte sa súčasťou najpôvabnejšieho behu na Slovensku

dm ženský beh 2017 sa koná v sobotu 23. septembra. Pridajte sa!

Po roku sa opäť nezadržateľne blíži jeden z najkrajších dní v roku, deň, ktorý je venovaný všetkým dámam a slečnám. V sobotu 23. septembra sa bude totiž v Bratislave konať v poradí už 6. ročník najpôvabnejšieho podujatia na Slovensku – prichádza dm ženský beh 2017 a vy sa máte opäť na čo tešiť.  

Podujatie začína v predposlednú septembrovú sobotu skvelým sprievodným programom na námestí M.R. Štefánika pri Eurovea. Od rána sa budete môcť vďaka dm nalíčiť dekoratívnou kozmetikou trend IT UP, s.he stylezone alebo alverde, nechať si upraviť vlasy so značkou Balea, ochutnať produkty značky dmBio či vybicyklovať smoothie. A keďže dm nezabúda ani na deti a pánov, pre nich bude pripravené detské líčenie a pánske holičstvo v spolupráci s MMG Freedom Barbers a značkou Balea MEN.

Kratšia z pripravených dvoch tratí, ktorá má dĺžku štyri kilometre, je určená najmä pre ženy začiatočníčky a bude odštartovaná o 14-tej hodine. O dve hodiny neskôr sa spustí časomiera pre tie z vás, ktoré sa rozhodnete zabehnúť dlhšiu, desať kilometrovú trať. A pred oboma pretekmi sa budete môcť rozcvičiť spoločne s Vierkou Ayisi.

Vychutnajte si aj vy prebehnutie sa  cez bratislavské mosty, nábrežnú promenádu, výhľady na centrum mesta či náruživé povzbudzovanie v priestoroch štartu a cieľa v Eurovea. A to nie je všetko. Svojou účasťou podporíte aj dobrú vec, nakoľko veľmi podstatnou časťou dm ženského behu je aj sociálny projekt dm šport zóna, o čom napovedá aj motto behu „viac ako len ďalší beh“. Tak ako po minulé roky, aj v tomto bude z vyzbieraného štartovného doplneného o dobrovoľné príspevky dobudovaná športová časť vybraného ihriska v Bratislave.

Neváhajte a zaregistrujte sa na novej stránke www.dm-zenskybeh.sk. Pre všetky z vás je pripravený bohatý štartový balíček plný praktických dm produktov a v cieli prekrásna medaila. Pri registrácii si navyše môžete kúpiť aj oficiálne tričko podujatia dm ženský beh 2017.

Podujatie prináša spoločnosť dm drogerie markt v spolupráci s agentúrou Be Cool. Všetky dôležité informácie nájdete na webe www.bratislavamarathon.com.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.