24. 06. 2016 Zodpovedné podnikanie

Thomas Kolster: Nebojte sa komunikovať CSR!

Mr. Goodvertising zavítal v stredu 15. júna 2016 i do Košíc. Ako to vyzeralo na jeho seminári o komunikácii CSR?

„Mali by sme viac hovoriť o spoločensky zodpovedných možnostiach, nielen o spoločenskej zodpovednosti,“ deklaroval Thomas Kolster, dánsky expert na udržateľnú komunikáciu a zakladateľ The Goodvertising Agency a WhereGoodGrows, na seminári v Košiciach. Svojou prednáškou sa snažil nielen zbúrať mýty o udržateľnosti, ale tiež poukázať na to, že firmy, ktoré sú transparentné, čestné a udržateľné majú i lojálnejších zákazníkov a väčší tržný potenciál. Svoje o tom vedia i zástupcovia spoločností T-Systems SlovakiaVýchodoslovenská energetika Holding, ktoré účastníkom seminára predstavili svoje zodpovedné aktivity. Spoločensky zodpovedné projekty spoločnosti T-Systems predstavili špecialistky na komunikáciu Katarína Trnová a Lívia Gaľová. Stratégiu zodpovedného podnikania v spoločnosti VSE Holding predstavila vedúca úseku komunikácie a hovorkyňa spoločnosti Andrea Danihelová. Účastníci komunikačného seminára mohli o etickom biznise diskutovať i s Michalom Kiššom, výkonným riaditeľom združenia Business Leaders Forum a senior programovým manažérom v Nadácii Pontis.

Ako to na našej akcii vyzeralo? Pozrite si fotogalériu.

Seminár o komunikácii CSR zorganizovali Nadácia Pontis a Business Leaders Forum v spolupráci s agentúrou PRime time. Partnermi podujatia boli spoločnosti T-Systems Slovakia Východoslovenská energetika Holding.  Podujatie podporili ADC Slovakia a grafické štúdio Dve Lamy.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.