20. 09. 2015 Nadácia Pontis

Tvrďák 2015 je úspešne za nami

Vyše 1600 bežcov, z toho 52 za neziskovky z Dobrej krajiny v areáli Divokej vody v Čunove zdolávalo prírodné prekážky.

Tvrďák je o tom, ako človek dokáže zvíťaziť sám nad sebou, pomôcť ľuďom okolo seba a skúsiť aj to, čoho sa bojí. Okrem fyzickej námahy mali bežci aj tento rok možnosť podporiť dobrú vec. A mnohí tak urobili. Úprimne ďakujeme organizátorom, dobrovoľníkom, neziskovkám aj bežcom za skvelú akciu! A za fotky Vladovi Miklošovi a ďalším.

Dobrá krajina bola na Tvrďákovi v Čunove už po druhýkrát. Opäť sme sa však presvedčili, že aj v tvrdých ženách a chlapoch bijú dobré srdcia. Našu kategóriu Dobrý Tvrďák vyhrali bežci z Ulity, Martin Milo (37:06) a Jaroslav Nguyen (39:17), v tesnom závese z bežcom za Dogazyl, Richardom Križanom (39:18).Najviac príspevkov od darcov získalo Centrum MEMORY.

Bonusové odmeny dvakrát 250 eur od Nadácie Pontis pomôžu rozvíjať prácu s deťmi zo sociálne slabších rodín na bratislavských Kopčanoch a pri budovaní miesta, kde ľudia s Alzheimerovou chorobou za pomoci odborníkov dostanú šancu na zachovanie svojich schopností, vedomostí, talentu a emócií.

Keď na registráciu prišla skupina nepočujúcich bežcov, bolo tam po prvýkrát ticho:). Štartovali o 14.00 a boli perfektní. Aj takto prišli podporiť zbierku na prvé detské audiocentrum, ktoré pomôže ranej diagnostike detí s poruchami sluchu.

V stánku Dobrej krajiny sme sa vďaka Ulite tešili veľkej pozornosti bežcov. To, čo inokedy obľubujú deti, sa teraz stalo vyhľadávanou aktivitou namakaných športovcov pred štartom. Za maľovanie na tvár im darovali 93,66 eur. Ďakujeme!

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.