04. 07. 2017 Zodpovedné podnikanie

V Kauflande nájdete KROI, sedí ako uliaty

KROI – to je unikátny trend, ktorý prichádza exkluzívne iba do obchodných domov spoločnosti.

KROI je špecifický poctivosťou, kvalitou, lokálnosťou a mladým dizajnérskym nadšením. Výsledkom kombinácie sú exkluzívne, ba dokonca „prevratné produkty“, pretože sú vymyslené, navrhnuté a vyrobené na Slovensku.

Značka je úzko prepojená s krajčírskou tradíciou na Slovensku. Vychádza z poctivého remesla, ktoré bolo od nepamäti spájané s kvalitnými materiálmi, premyslenými technikami šitia a špičkovým umom odborníkov. Kľúčový pilier filozofie značky KROI dopĺňa moderný dizajn a pracovné nasadenie šikovných ľudí.

Poctivosť charakterizuje každodennú prácu na viac ako ročných prípravách celej značky. Zároveň presne vystihuje prístup každého jedného človeka, ktorý priložil ruku k dielu. Zahŕňa kvalitné materiály, spoľahlivých dodávateľov, zápal ľudí pracujúcich na značke, ako aj dokonalé vyhotovenie produktových detailov.

Lokálnosť súvisí s výrobou produktov na Slovensku. Do procesu výroby boli zapojení výlučne slovenskí krajčíri, naše tlačiarne, dokonca aj drobné štítky a obaly pripravili poctivé domáce firmy. Druhá podoba lokálnosti je ukrytá priamo v jednotlivých produktových dizajnoch, reprezentujúcich kúsok slovenskej jazykovej osobitosti a skvostnej prírody.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.