28. 02. 2017 Nadácia Pontis

Viete efektívne komunikovať na sociálnych médiách?

Pozývame vás na ďalšie školenie pre neziskovky a školy na tému sociálne médiá ako nástroj na komunikáciu. Dozviete sa, čo znamená virálna kampaň a naučíte sa, ako napísať dobrú tlačovú správu či článok na web. Vďaka firme T-Systems budú tentokrát cestovať neziskovky zo západného Slovenska – tréning sa totiž uskutoční v Košiciach. Prihlásiť sa môžete do 10. 3. 2017.

Tí, ktorí sa na tréning nedostanete, nezúfajte, workshop na podobnú tému sa uskutoční aj v Bratislave. Bližšie informácie sa dozviete už v nasledujúcich dňoch.

Dátum: 28. 3. 201
Čas: 09:00 – 16:00. Na tréning, prosím, príďte už o 8:30 a nezabudnite si váš OP.
Miesto: Priestory spoločnosti T-Systems – Žriedlová 13, 040 01 Košice. V rámci školenia bude poskytnuté aj malé občerstvenie.
Školitelia: Lívia Gaľová, Zuzana Kaňuchová
Kapacita: 15 miest

Ako na online marketing (Zuzana Kaňuchová)
– Kedy začať s marketingom
– Netradičné PR
– Online marketingové kanály
– Facebook od A po Z
– Online reputácia
– Insta letí
– Ako zvoliť ten správny hashtag
– SnapChat

Kreatívne písanie (Lívia Gaľová)
– Ako správne článok členiť?
– Rôzne typy článkov podľa cieľovej skupiny / výstupu
– Čo dodá článku „šťavu“?
– Fotografie v rámci článku – menej je niekedy viac
– Žánre písania
– Bonus: ako vzniká Community časopis

Profily školiteliek

Lívia Gaľová pochádza z Michaloviec, odkiaľ sa po štúdiu na gymnáziu vybrala študovať ďalej do Košíc to jediné, čo ju (v tom čase) bavilo – anglický jazyk (britské a americké štúdiá). Do T-Systems nastúpila takmer hneď po škole, a aj keď ide o IT spoločnosť, dá sa povedať, že zostala vo svojom odbore – komunikačné oddelenie je toho dôkazom. Vo svojej práci sa najradšej venuje ľuďom, kolegom a aj preto väčšinu jej projektov tvoria tie z internej komunikácie. Je šéfredaktorkou interného časopisu Community a týmto sa jej, dá sa povedať, splnil zatiaľ najväčší sen v rámci svojho rozvoja. Rovnako sa venuje organizácii interných podujatí či školeniam.

Zuzana Kaňuchová v sebe objavila lásku k písaniu a komunikácii v ranom veku. Už počas strednej školy sa podieľala na vysielaní školského rádia, neskôr pokračovala štúdiom Masmediálnych štúdií na Prešovskej univerzite, kde sa už počas štúdia ako jedna z prvých absolventiek, zaradila k pilotným blogerom portálu blog.sme.sk. Svoj talent neskôr rozvinula ako redaktorka Centrální redakce Pražského deníka a online editorka portálu denik.cz, kde v českom jazyku prinášala informácie z oblasti politiky, sociálnej sféry a aktuálneho diania. Zuzana sa do tímu T-Systems Slovakia pridala v roku 2012 ako šéfredatorka interného časopisu TSSK NEWS, ktorý v roku 2014 vyhral ocenenie Podnikové médium roka, za grafickú stránku. Zuzana je expertkou na internú i externú komunikáciu, budovanie imidžu spoločnosti, organizáciu eventov pre stredný a vrcholový manažment a administráciu interných a externých sociálnych médií spoločnosti. V roku 2015 založila vlastný start-up Woodoo – dizajnové drevené motýliky, kde pôsobí ako marketingová a PR riaditeľka. Najväčším relaxom je pre ňu spoznávanie nových krajín, gurmánskych zážitkov, fotografovanie a objavovanie nových technológií a sveta sociálnych médií.

Prihlasovací formulár

Kapacita tréningu je 15 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do piatku 10. 3. 2017. Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

V roku 2016 sme zorganizovali v rámci Maratónu dobrovoľníctva (podujatia Naše Mesto a Pro Bono Marátón) aj 14 bezplatných tréningov pre vyše 250 účastníkov z 200 neziskových organizácií. Tento rok sme sa rozhodli ponúkať školenia celoročne a to nielen pre mimovládne organizácie, ale aj školy. Experti z business a právneho prostredia sa navyše s vami budú deliť o svoje skúsenosti počas celého dňa. Prihlasovanie spúšťame vždy v prvý týždeň v mesiaci a tréning sa uskutoční posledný štvrtok alebo piatok.

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono