27. 06. 2017 Zodpovedné podnikanie

VÚB banka organizuje Dni zdravia každý mesiac

Firma si uvedomuje aké dôležité je zdravie a celková pohoda jej zamestnancov.

Iba zdraví zamestnanci plní energie môžu vykonávať svoju prácu efektívne, a tak prispievať k plneniu cieľov spoločnosti, v ktorej pracujú. VÚB banka si je toho vedomá, a preto sa dlhodobo venuje starostlivosti o zdravie svojich zamestnancov. Skĺbenie pracovného života so starostlivosťou o zdravie je pomerne časovo náročné. Preto sa VÚB banka rozhodla pripraviť Dni zdravia pre svojich zamestnancov každý mesiac.

Každý týždeň im priamo do práce prináša trénerov. Utorky a piatky je hneď z rána pre zamestnancov pripravená tradičná Hatcha Yoga, v utorok a štvrtok poobede zase tematické cvičenia s osobným trénerom. Súčasťou sú aj Zdravé workshopy, ktoré zahŕňajú interaktívne prednášky, merania či konzultácie.

Pre zamestnancov v Banskej Bystrici bola v spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou pripravená akcia Deň pre vaše zdravie. Zamestnanci si nechali zmerať cholesterol, pomer tuku a vody v tele, index BMI, zrak a naučili sa správnym technikám čistenia zubov.

Tradíciou sa stali aj zdravé stánky, ktoré navštevujú VÚB banku niekoľkokrát do mesiaca. Ponuka je vždy tematická a pestrá. Zamestnanci si môžu zakúpiť rozličné bio produkty, zdravé maškrty, či vyskúšať silu prírody na vlastnej koži.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.