07. 09. 2012 Nadácia Pontis

Zamestnanci môžu pomôcť

ČSOB nadácia vyhlasuje zamestnanecký grantový program, prostredníctvom ktorého rozdelí 60 000 EUR a pokračuje tak v dlhoročnej a úspešnej tradícii Zamestnaneckého grantového programu. Hlavným cieľom programu je umožniť zamestnancom ČSOB Finančnej skupiny, aby sprostredkovali pomoc tam, kde vidia, že je potrebná a kde bude dobre využitá. Podpora je určená pre projekty z oblastí podpory zdravého životného štýlu, ochrany a podpory zdravia detí a podpory vzdelávania. Zamestnanecký grantový program ČSOB nadácie má k dispozícii 60 000 EUR. Minimálna výška žiadosti o grant je 500 EUR a maximálna výška žiadosti o grant je 3 000 EUR. Požadovanú výšku grantu môže nezávislá hodnotiaca komisia znížiť, alebo upraviť. Neziskovky môžu žiadať o pomoc cez zamestnancovProstredníctvom zamestnancov ČSOB FS sa o grant môžu uchádzať mimovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, účelové zariadenia cirkví), školy a materské školy. Žiadosti hodnotí komisia Projekty bude hodnotiť nezávislá komisia zostavená zo zamestnancov ČSOB FS a expertov na mimovládny sektor. Odkedy a dokedy Uzávierka prijímania žiadostí je 12. októbra 2012 cez elektronický formulár na webovej stránke www.darca.sk. Registráciu a požadované údaje musia vyplniť všetci žiadatelia, ktorí sa uchádzajú o podporu. Všetky informácie ako aj úplné znenie výzvy sú k dispozícii na portáli www.darca.sk . Ďalšie informácie Vyhlasovateľom a podporovateľom Zamestnaneckého grantového programu je ČSOB nadácia. Technickú podporu a odbornú spoluprácu poskytuje Pontis, n .o.