15. 04. 2016 Zodpovedné podnikanie

Zaslúžená odmena pre zamestnancov spoločnosti Embraco

Spoločnosť Embraco si lojalitu svojich zamestnancov naozaj váži. Ako svojich dlhodobých pracovníkov odmenila?

Vedenie spoločnosti Embraco sa na slávnostnej večeri poďakovalo svojim dlhoročným zamestnancom.

Koncertná sieň spišskonovoveskej Reduty sa v prvý aprílový štvrtok odiala do farieb Embraca. Na slávnostnej večeri sa zišli zamestnanci, ktorí majú za sebou desaťročie práce pri výrobe chladiarenských kompresorov. Spoločnosť im robili ich partneri, no zároveň aj celé vedenie firmy.

Pracovné oblečenie tentoraz vymenili za slušivé obleky a decentné večerné róby. Večerom ich sprevádzal moderátor Peter Marcin, ktorý nejedného z prítomných zapojil aj do svojho programu, vrátane generálneho riaditeľa. Jubilujúcim zamestnancom tak nebude ich míľnik v pracovnom živote pripomínať len ďakovný list, luxusné hodinky a fotografia s generálnym riaditeľom, ale aj humorné zážitky zo stvárňovania kompresora, bryndzových halušiek či pizze.

„Slávnostná večera je podujatie, ktorým dávame zamestnancom najavo, že nám na nich skutočne záleží,“ komentuje tento benefit personálny manažér Roman Kollár. „Bol to pre mňa predovšetkým silný emocionálny zážitok. Som úprimne hrdý, že môžem každému jednému zamestnancovi podať ruku a osobne poďakovať za 10 rokov strávených s Embracom,“ opisuje dojem zo svojej prvej Slávnostnej večere nový generálny riaditeľ, Giuseppe Daresta. Ten vo svojom úvodnom príhovore ďakoval predovšetkým partnerom zamestnancov, ktorí sú pre nich oporou za bránami spoločnosti.

To, že si Embraco svojich ľudí cení najlepšie dokazuje vernosť samotných zamestnancov. Viac než polovica z 2300 zamestnancov totiž v Embracu pracuje už minimálne 10 rokov.

 

Zdroj: Embraco

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.