Zaujímate sa o design thinking? Nenechajte si ujsť tento tréning!

Pozývame vás na tretí tréning o sociálnych inováciách v Bratislave.

Ukáž mi to radšej v prehliadači
Zaujímate sa o design thinking? Nenechajte si ujsť tento tréning!

Pozývame vás na workshop, na ktorom sa naučíte, ako pri hľadaní správneho riešenia minimalizovať zlyhania. Spoznáte aj užitočné nástroje pre dizajnovanie, testovanie a zavádzanie inovatívnych produktov a služieb, ktoré riešia spoločenské problémy.

Kedy: 17. október 2018, 13:00 – 16:00

Kde: Satori Stage, Mickiewiczova 2246/9
Čo si z tréningu odnesiete?
  • naučíte sa základné techniky a prístupy design thinkingu a „štíhleho“ testovania nápadov
  • pochopíte, prečo je dôležitý zákaznícky prieskum a prečo je nevyhnutné zapojiť používateľov do tvorby finálneho riešenia
  • dozviete sa triky, ako rýchlo a lacno testovať vzniknuté riešenia a upravovať ich “za behu“
Registrovať sa
Lektor: Juraj Kováč, expert na testovanie nápadov
Juraj Kováč je zakladateľ iniciatívy Rozbehni sa! a expert na úplne prvú fázu podnikania – otestovanie toho, či bude o nápad záujem a či sa s ním oplatí začať podnikať. Pomôcť niekomu rozbehnúť projekt a naplno uvoľniť jeho tvorivosť ho nabíja energiou. Juraj pomohol otestovať viac ako 200 nápadov a priniesol na Slovensko program Social Impact Award. Je bývalý prezident AIESEC Slovensko a člen Alumni Hall of Fame, laureát ocenenia LEAF Award a Ceny Generácia 3.0.
Vzdelávajte sa v Akadémii sociálnych inovácií
Workshop je tretím zo série siedmich pripravovaných tréningov o sociálnych inováciách v Bratislave v rámci Akadémie sociálnych inovácií. Akadémiu organizuje Nadácia Pontis ako súčasť medzinárodného projektu Social(i)Makers, v spolupráci so 7 krajinami EÚ. Jeho cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe. Vzdelávať sa môžete prostredníctvom online kurzu či offline tréningov v Bratislave a v Košiciach.
Online kurz

Online kurz vám ponúka jednoduché a interaktívne materiály o tom, ako realizovať sociálne prospešný projekt.
Offline tréningy

Svoje vedomosti môžete prehĺbiť offline tréningami v Bratislave a Košiciach, ktoré poskytnú hlbšie informácie.

Projekt Social(i)makers je realizovaný v rámci programu Interreg Central Europe, s podporou Európskej únie, prostredníctvom Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Komentáre