CSR Summit 2021

Najväčšia konferencia o zodpovednom podnikaní Business Leaders Forum CSR Summit je tu po roku opäť! Aj tentokrát vám prinesieme domácich a zahraničných expertov, aktuálne trendy v oblasti CSR, praktické tipy pre firmy aj zistenia z prieskumu o vnímaní zodpovedného podnikania slovenskou verejnosťou – opäť ONLINE a ZADARMO pre všetkých.

Dátum

26. 10. 2021

Čas

Miesto

online

Viac informácií

Môže si lovebrand dovoliť prešľapy? Bude 4-dňový pracovný týždeň budúcnosťou? Ako zosúladiť hodnoty a podnikateľský úspech? Aj o tom bude 18. ročník konferencie o zodpovednom podnikaní CSR Summit, ktorý sa uskutoční už 26. októbra – opäť online a zadarmo pre všetkých.

Tešiť sa môžete na inšpiratívne príklady zodpovedného podnikania v podaní domácich aj zahraničných rečníkov. Vystúpi napríklad aj hlavný storyteller svetoznámej značky Patagonia Vincent Stanley. Chýbať nebudú rozhovory na témy udržateľnosti a diskutovať budeme aj o tom, ako zmenila vnímanie zodpovednosti pandémia.

Zaregistrujte sa na najväčšiu konferenciu o zodpovednom podnikaní na Slovensku a vychutnajte si ju z pohodlia domova a úplne zadarmo. Viac sa dozviete na www.csrsummit.sk.

• 9:00 - 9:05

Otvorenie

• 9:05 – 9:15

CEO Talks

Aké výzvy priniesla pandémia pre lídrov v zodpovednom podnikaní?

• 9:15 – 10:00

Diskusia: Lovebrands s pridanou hodnotou

Do akej miery tvorí podstatu lovebrandu aj spoločenská zodpovednosť? Môže v dnešnej dobe vôbec existovať jedno bez druhého? A môže vôbec lovebrand robiť chyby?

• 10:00 – 10:30

BLF Talks

Tri príklady inšpiratívnych riešení zodpovedného podnikania.

• 10:30 – 10:45

Prestávka

• 10:45 – 11:45

Paralelné bloky

Bez merania CO2 stopy to nepôjde: ako vyzerá prax?; Práca budúcnosti: flexibilita, individuálny prístup a inkluzívnosť?; Filantropia v malých a stredných firmách: hodnota firmy či prianie zakladateľa?

• 11:45 – 12:30

CSR Talks

Tri rozhovory na témy (nielen) osobnej zodpovednosti.

• 12:30 – 13:30

Prestávka na obed

• 13:30 – 14:30

Diskusia: O zodpovednosti

Čo sme sa o zodpovednosti slovenskej spoločnosti naučili počas pandémie? Čo znamená pre firmy, jednotlivcov aj štát? Ako (a prečo) ju budovať a nestratiť?

• 14:30 – 15:00

Prestávka

• 15:00 – 16:00

Odovzdávanie ocenení „Ceny SDGs 2020“

Odovzdávanie ocenení za príspevok k Cieľom udržateľného rozvoja. Moderuje Veronika Cifrová Ostrihoňová.

• 16:00 – 16:45

Brand Activism: Patagonia + Wilderoben

Firma ako role model zodpovedného správania. Ako zosúladiť hodnoty, udržateľnosť a podnikateľský úspech?

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.