#GivingTuesday webinár: Fundraising pomocou príbehov

Ako vám môžu príbehy pomôcť pri fundraisingu? Prihláste sa na webinár a nechajte sa inšpirovať odborníkmi zo sveta reklamy aj občianskeho sektora.

program

Ako fundraisovať pomocou príbehov?
Veronika Sedláčková, ktorá vedie program GivingTuesday v Nadácii Pontis, predstaví návod pre neziskovky, ako rozpovedať dobrý príbeh a ako prilákať darcov cez rôzne komunikačné kanály.
Ako v digitálnom marketingu využiť v non-profit komunikácii príbehy a zážitky?
Peter Šebo, ktorý vlastní a vedie digitálnu marketingovú agentúru PS:Digital, vás pomocou praktických príkladov ocenených kampaní (AR filter – Sledujem Ťa pre ÚPN, Novodobí otroci pre BSOS, či Dajme pralesom 5...) zoznámi s tvorbou a využitím príbehov v komunikácii mimovládnych organizácií.
Prečo sú príbehy dôležité pre mozog ľudí, donorov aj organizácií?
Miroslav Švec z DICIO Marketing vás vezme na exkurziu po mozgu, kde stretnete rôzne pamäte. A z konkrétnych ukážok kampaní sa naučíte aj to najdôležitejšie – prepájať príbehy s emóciami, ktoré sú hlavnou bránou vstupu informácií do pamäti.
Nový level ľudského marketingu – Case study
Keď si organizácia Cesta von nedávno robila štúdiu uskutočniteľnosti kampane zameranej na veľkých darcov, viacerí respondenti sa vyjadrili, že u tejto organizácie vnímajú „nový level ľudského marketingu“. Pavel Hrica, riaditeľ organizácie Cesta von, sa s nami podelí o konkrétne skúsenosti s budovaním nadšenej komunity fanúšikov a prezradí, akú rolu pri tom celom zohrávajú príbehy.

dátum

21. 10. 2020 - 21. 10. 2020

čas

miesto

ZOOM

viac informácií

Ako vám môžu príbehy pomôcť pri fundraisingu? Ako urobiť kampaň, ktorá vtiahne darcov do deja? Prihláste sa na webinár a nechajte sa inšpirovať odborníkmi zo sveta reklamy aj občianskeho sektora – aby ste tohtoročný deň štedrosti a darovania GivingTuesday, ktorý pripadá na 1. decembra, využili naplno.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.