Naše Mesto 2021

Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku! Pridajte sa k firmám, mimovládkam a tisícom dobrovoľníkov, a pomôžte aj tento rok skrášliť, vyčistiť a zlepšiť naše mestá. Urobme z našich miest lepšie miesta pre život! Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do množstva dobrovoľníckych aktivít po celom Slovensku darovaním svojho času a práce. Manažéri, personalisti, obchodníci, marketéri, zamestnanci z výroby a mnohí ďalší vezmú do rúk štetce a záhradné náradie, alebo využijú svoje vedomosti a dobré srdce, aby spoločne vylepšili naše mestá.

dátum

11. 06. 2021 - 11. 06. 2021

čas

miesto

Slovensko

viac informácií

Aktuálnu koronakrízu neberieme na ľahkú váhu. Naše Mesto bude preto aj tento rok prebiehať za prísnych hygienických opatrení. Na aktivitách budú pracovať len ľudia z jednej firmy, samozrejmosťou je povinnosť nosiť rúška či respirátory.

Neustále pozorne sledujeme všetky nové informácie a budeme včas informovať o prípadných zmenách, ktoré sa budú týkať Nášho Mesta.

Viac informácií o podujatí nájdete na webe: www.nasemesto.sk.

Organizátor

Generálny partner

Hlavný partner

Partner

Mediálny partner

Organizační partneri

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.