Webinár pre organizácie: Ako na úspešný projekt?

Chceli by ste sa so svojím projektom prihlásiť do grantovej výzvy, na ktorú ste natrafili, no nie je vám jasné, ako celý proces funguje a na čo dať pozor, aby ste skončili medzi úspešnými žiadateľmi? V prípade neúspechu totiž strácate drahocenný čas, ktorý ste namiesto vypĺňania formulárov mohli venovať niečomu inému. Aby ste sa vyhli tejto situácii, pripravili sme pre vás webinár s názvom Ako na úspešný projekt? Na webinári si ukážeme, ako vyzerá celý proces grantovej výzvy či ako napísať a zrealizovať dobrý projekt. Pozrieme sa aj na fungovanie portálu Darca.sk, s ktorým sa mnohí stretávate pri podávaní žiadostí, pomenujeme tiež najčastejšie chyby v projektoch a povieme si, ako sa im vyhnúť.

program

14:00 – 15:10Čo robí Nadácia Pontis a koho podporuje
Ako napísať dobrý projekt?
Ako funguje portál Darca.sk?
Ako na rozpočet projektu?
Najčastejšie chyby pri podávaní projektov a v následnom procese
15:10 – 15:30Otázky a odpovede

dátum

29. 04. 2021 - 29. 04. 2021

čas

miesto

ZOOM

viac informácií

Pre koho je webinár určený: Pre zástupcov a zástupkyne občianskych organizácií, škôl, samospráv a všetkých, ktorí sa vo svojej práci stretávajú s grantovými výzvami.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.