Ľudia

V prípade otázok kontaktujte:

Eva Mikolajczyková
programová manažérka

eva.mikolajczykova@nadaciapontis.sk

Eva pracuje v Nadácii Pontis pôsobí od roku 2018.  Koordinuje nadačné fondy dm, Slovak Telekom, Lenovo a PSA.

Akékoľvek vaše otázky vám radi zodpovieme najneskôr do 30 dní.

Naši ľudia

Mária Babušová

Referent rozvoja organizácie

Pochádza z Považskej Bystrice. Študovala v Nitre na Univerzite Konštantína Filozofa učiteľstvo dejepis a estetickú výchovu. V Nitre začala aj jej dobrovoľnícka cesta, a to na festivale Divadelná Nitra, kam sa každoročne vracia. Istý čas pôsobila v nitrianskej neziskovej organizácii Zelená Zebra. Momentálne ju zavialo do Bratislavy, kde pôsobí v spoločnosti dm drogérie markt. Na starosti má koordináciu dobrovoľníckych aktivít dm spoločne a vzdelávacie aktivity žiakov odborného výcviku, ktorí praxujú v dm alebo sa podieľa na vedení niektorých interných vzdelávacích aktivít. Rada sa túla kade tade s foťákom v ruke, alebo má nos zaborený v knihe. Nedávno v sebe objavila vášeň pre lezenie.

Lenka Surotchak

E-mail: lenka.surotchak@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 2 5710 8125

Je od roku 2002 riaditeľkou Nadácie Pontis. Stála pri transformácii tejto inštitúcie na slovenskú mimovládnu organizáciu, zúčastňovala sa všetkých jej ťažiskových programových aktivít, viedla projekty technickej asistencie MVO, firemnej filantropie a dobrovoľníctva. Dnes strategicky a exekutívne nadáciu vedie.

Martina Kolesárová

E-mail: martina.kolesarova@nadaciapontis.sk

Telefón: +421 907 516 852

Martina je programová riaditeľka firemnej filantropie v Nadácii Pontis. Strategicky riadi programy zamerané na posilnenie mimovládnych organizácií, firemnej filantropie a sociálnej       zodpovednosti podnikov.

Nadačný fond nemá právnu subjektivitu, a preto sa viaže na Správnu radu Nadácie Pontis.

Členky hodnotiacej komisie

• Monika Balajthyová, koordinátor rozvoja organizácie, dm drogerie markt