06. 07. 2012 Nadácia Pontis

Partičkár Juraj Kemka: Obdivovateľkám servíroval kávu!

Herec, zabávač a najnovšie aj čašník?

Herec, zabávač a najnovšie aj čašník? Na festivale Bažant Pohoda si herec Juraj Kemka (36) vyskúšal aj kumšt pripravovania kávy. Jeho káva išla na dračku!

Na festivale Bažant Pohoda 2012 si v kaviarni Dobrá krajina nadáciePontis vyskúšajú profesiu barmanov aj známe osobnosti. Známy partičkár Juraj Kemka si nové zamestnanie vychutnával. „Zatiaľ som tu asi pol hodiny a podario a urobil som päť káv, okrem toho aj pomáham kolegom,“ okomentoval svoje počínanie si v kaviarni Kemka.  Návštevníci, ktorí si v stánku kúpili kávu, pečivo alebo limonádu zasýtili seba, ale pomohli aj dobrým projektom, na ktoré boli peniaze z predaja určené. Hlavne dámy sa z kávy pripravenej známym hercov veľmi tešili. Mnohé si okrem osviežujúceho nápoja z kaviarne odniesli aj spoločnú fotografiu.