Košický workshop 7/7: Financovanie dopadu

Financujte svoje spoločenské dobrodružstvo!

Svet je plný́ úžasných sociálnych inovácií a každá z nich môže mať pozitívny dopad na spoločnosť. Ako však pristupovať k ich financovaniu? Granty, dary, investície s vysokou návratnosťou… Aké máte možnosti a ktoré sú pre vás najvhodnejšie? Tento tréning vám predstaví rôzne typy finančných nástrojov a ako ich správne kombinovať, aby ste dosiahli čo najväčší dopad pre spoločnosť. Tréning je obzvlášť vhodný pre všetkých ľudí, ktorí sú zapojení do sociálnych inovácií, alebo sú zvedaví, ako ich posunúť na ďalšiu úroveň.

Workshop je zadarmo, je však nutné sa registrovať: https://goo.gl/forms/DownEbd6z1g0Uddi1

Ide o posledný zo série siedmich tréningov o sociálnych inováciách v Košiciach. Akadémiu sociálnych inovácií organizuje Nadácia Pontis, v rámci medzinárodného projektu Social(i)Makers so 7 krajinami EÚ, ktorého cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe. Vzdelávať sa môžete prostredníctvom online kurzu či offline tréningov. Online kurz vám ponúka jednoduché a interaktívne materiály týkajúce sa realizácie sociálne prospešných projektov. Online kurz o sociálnych inováciách si môžete spraviť tu: https://social-innovation-academy.teachable.com/

Na tréningu sa naučíte:
➡ Ako môžu rôzne finančné nástroje podporiť rozvoj sociálnych podnikoch a zvýšiť ich dopad
➡ Aké sú rozdiely v očakávaniach finančného výnosu a dopadu pri rôznych financovateľoch
➡ Ktoré nástroje sú najlepšie na financovanie sociálnych inovácií
➡ Ako najlepšie kombinovať rozličné finančné nástroje, investičné štýly a typy financujúcich prostriedkov

Kongres Hotel Roca, Košice