Seminár o firemnom fundraisingu v Bratislave

Máte skvelý nápad a presne viete ako ho zrealizovať? Chýba vám jediné – peniaze.

Ako osloviť firmy so žiadosťou o finančnú podporu vašej organizácie?

Prečo je potrebné budovať dlhodobé vzťahy a aké nástroje je vhodné používať?

Kedy: 20. marec 2018, 9.00 – 11.00 h

Kde: Kalab, Zámocká 6954/5, 81101 Bratislava

Pozývame vás na seminár o firemnom fundraisingu, na ktorom predstavíme praktické rady, tipy, aj príklady dobrej praxe z domova i zo zahraničia. Zároveň sa dozviete užitočné informácie o programe Nadácie Tesco „Vy rozhodujete, my pomáhame“, vďaka ktorému Tesco rozdelí 231 organizáciám po celom Slovensku takmer 170 000 € , na podporu projektov miestnych komunít.

Registrovať na seminár sa môžete tu:  https://docs.google.com/forms/d/1mt0EHWDEeu8zZwziawC2ST3m0EG1hsdVLiXEWksfNT8/edit?usp=drivesdk&chromeless=1

Kedy: 20. marec 2018, 9.00 – 11.00 h

Kde: Kalab, Zámocká 6954/5, 81101 Bratislava

Pavel Hrica - senior programový manažér Nadácie Pontis – Pavel bol 10 rokov programovým riaditeľom Nadácie Pontis, viedol pilier firemnej filantropie, ktorý pracoval s viac ako 25 firemnými fondami a nadáciami. Je uznávaným odborníkom na firemnú filantropiu, pomohol úspešne obhájiť daňový model asignácie na Slovensku, rozbiehal projekt najväčšieho firemného dobrovoľníckeho podujatia Naše mesto. Momentálne v nadácii sústreďuje svoje úsilie na presadzovanie a rozvíjanie terénnej ranej starostlivosti pre deti so sluchovým postihnutím a tiež zastrešuje celkový systém interného vzdelávania a osobný rast kolegov.

Katarína Pšenáková – Manažér pre vládne záležitosti a spoločenskú zodpovednosť, TESCO STORES – Katarína je projektový manažér s viacročnými skúsenosťami, ktoré získala v oblasti telekomunikácii na Slovensku, v oblasti rozvojovej práce v Keni, pri podpore miestnych mimovládnych organizácií v Arménsku, ako aj  pri firemnom dobrovoľníctve, ktorému sa roky intenzívne venovala. Momentálne zastrešuje aktivity TESCO v oblasti spoločenskej zodpovednosti týkajúcich sa komunikácie ohľadne vládnych záležitostí (Nadácia Tesco, Boj proti plytvaniu potravinami, Charitatívne Zbierky, Podpora lokálnych dodávateľov, Podpora miestnych komunít, Dobrovoľníctvo, Drobné darcovstvo)

Kalab, Zámocká 6954/5, 81101 Bratislava