Workshop 3/7: Techniky a kreativita pre sociálne inovácie

Ako priniesť spoločensky prospešné nápady k životu

Zaujímate sa o design thinking? Nenechajte si ujsť tento tréning!

Pozývame vás na workshop, na ktorom sa naučíte, ako pri hľadaní správneho riešenia minimalizovať zlyhania. Spoznáte aj užitočné nástroje pre dizajnovanie, testovanie a zavádzanie inovatívnych produktov a služieb, ktoré riešia spoločenské problémy.

Workshop je zadarmo, je však nutné sa registrovať.

REGISTRÁCIA:

Tretí zo série siedmich tréningov o sociálnych inováciách sa koná 17. októbra 2018 v Satori Stage v Bratislave v čase od 13:00 do 16:00. Akadémiu sociálnych inovácií organizuje Nadácia Pontis v rámci medzinárodného projektu Social(i)Makers so 7 krajinami EÚ, ktorého cieľom je povzbudiť záujem o sociálne inovácie a sociálne podnikanie v strednej Európe.

Tréning predstaví základné princípy a ukáže užitočné nástroje pre dizajnovanie, testovanie a implementovanie inovatívnych produktov a služieb, ktoré riešia spoločenské problémy. Účastníci sa naučia základným technikám a prístupom design thinkingu a „štíhleho“ testovania nápadov. Pochopia dôležitosť zákazníckeho prieskumu a nevyhnutnosť zapojenia užívateľov do vytvorenia finálneho riešenia. Takisto sa dozvedia finty ako rýchlo a lacno testovať vzniknuté riešenia a upravovať ich “za behu“.

Čo si z tréningu odnesiete?
  • naučíte sa základné techniky a prístupy design thinkingu a „štíhleho“ testovania nápadov
  • pochopíte, prečo je dôležitý zákaznícky prieskum a prečo je nevyhnutné zapojiť používateľov do tvorby finálneho riešenia
  • dozviete sa triky, ako rýchlo a lacno testovať vzniknuté riešenia a upravovať ich “za behu“

Juraj Kováč

rozbiehač

Rozbehni sa! // iNOVEum // Social Impact Award // Dobrozvyky.sk

Juraj Kováč je zakladateľ iniciatívy Rozbehni sa! a expert na úplne prvú fázu podnikania - otestovanie toho, či bude o nápad záujem a či sa s ním oplatí začať podnikať. Nabíja ho energiou pomôcť niekomu rozbehnúť jeho projekt a uvoľniť naplno jeho tvorivosť. Vidieť, že aj vďaka nemu sa vytvára niečo užitočné, čo by tu inak nebolo. Juraj pomohol otestovať viac ako 200 nápadov a priniesol na Slovensko program Social Impact Award. Je bývalý prezident AIESEC Slovensko a člen Alumni Hall of Fame,  laureát ocenenia LEAF Award a ceny Generácia 3.0. Aktuálne je šťastne ženatý 2-násobný otec žijúci pri Ostrave.

Satori Stage, Mickiewiczova 2246/9, 811 07 Bratislava