Sprav zo Slovenska Dobrú krajinu

Pridajte sa k vyše 5000 ľuďom, ktorí menia Slovensko na lepšiu, vzdelanejšiu, transparentnejšiu a vnímavejšiu krajinu.

Chceme, aby sa zo Slovenska stala Dobrá krajina. Pomôcť môžete aj vy. Na DobraKrajina.sk si vyberte z projektov, ktoré sú vám blízke a pridajte sa už dnes k dobrým darcom. Pomôžte aj vy organizáciám bojovať proti chudobe, chrániť prírodu, odhaľovať korupciu a vracať dôstojnosť tým, ktorí to potrebujú.

Darcovský portál DobraKrajina.sk spája od roku 2009 štedrých darcov s overenými projektmi neziskových organizácií, ktoré menia túto krajinu k lepšiemu. Všetky organizácie majú možnosť využívať portál a jeho nástroje bezplatne.

Projekty sú starostlivo vyberané tak, aby strategicky riešili problém alebo napĺňali konkrétnu potrebu v komunite. Dávame priestor projektom v témach vzdelávanie, boj proti korupcii, boj proti chudobe a pomoc zdravotne znevýhodneným skupinám, pretože tieto témy považujeme za kľúčové pre Slovensko.

Stačí si vybrať svoju tému či svoj projekt a začať pomáhať :)

Takto to vyzeralo v roku 2017:

Aktuality Zobraziť všetky