03. 06. 2023 Deloitte Slovakia

Impact Day 2023

V dňoch 30. mája a 2. júna 2023 v Deloitte na Slovensku opäť zorganizovali ich tradičný deň dobrovoľníctva Impact Day, do ktorého sa zapojilo vyše sto ich kolegýň a kolegov, aby spoločnými silami opäť mohli robiť veci, na ktorých záleží. Zamerali sa na aktivity venujúce sa oblastiam životného prostredia, pomoci znevýhodneným skupinám a vzdelávania, ktoré v rámci ich stratégie WorldImpact patria medzi ich hlavné priority.

Tento rok zrevitalizovali bylinkový záhon v škole pre nevidiacich, ktorý funguje ako súčasť projektu Darujem ti tulipán, boli darovať krv, upratovali v bratislavských Mestských lesoch, pomáhali na Dni detí, ktorý zorganizoval Detský fond Slovenskej republiky, deti z Materskej školy na Malokarpatskom námestí v Bratislave potešili novým farebným plotom, vo Svätom Jure pomohli pri budovaní prírodnej záhrady, podieľali sa na obnove Lietavského hradu, zbierali odpadky v Malej Fatre, spriechodňovali turistické chodníky v Tatranskej Javorine, pomáhali pri revitalizácii a obnove chodníka a oddychovej zóny pri Račom potoku v Košiciach.