28. 05. 2014 Nadácia Pontis

Deň detí v zoo so Srdcom pre deti

Neviete, kde osláviť s deťmi ich sviatok?

http://www.cas.sk/clanok/282689/den-deti-v-zoo-so-srdcom-pre-deti-autogramiady-tanecnici-aj-krst-hrosika.html

Máme tip pre všetky rodiny! Drobci sa v zoo môžu tešiť na autogramiády. Nebudú chýbať tanečné vystúpenia, krst hrošíka Dášenky a súťaže s maskotmi detskej TV Minimax.

Akciu podporilo Srdce pre deti, ktoré je charitatívnym projektom denníka Nový Čas. V jeho sobotňajšom vydaní nájdete kupón na voľný vstup do zoo. Ďalšie 3 fotografie v galérii. Deti roztancuje skupina The Pastels.Autor: anc Bratislavská zoo už túto sobotu 31. 5. ožije smiechom detí. Ťahákom akcie budú autogramiády celebrít Anety Pariškovej, Vlada Kobielskeho či tanečných idolov The Pastels, ktorí rozdajú svoje podpisy v infostánku Srdce pre deti. Ide o charitatívny projekt Nového Času, ktorý spravuje Nadácia Pontis.

Podporiť ho budete môcť počas celého dňa priamo na mieste. Organizátori nezabudli ani na súťaže, malí návštevníci sa môžu zahrať s maskotmi TV Minimax. Program spestrí aj fotenie s obľúbenými rozprávkovými postavičkami v stánku Vibovit. Kupón na voľný vstup, ktorý nájdete v sobotňajšom Novom Čase, platí pre deti do 15 rokov v sprievode platiaceho dospelého. Podujatie sa začne o 9.00 hod. a potrvá do 18.00 hod.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.