Adresa a bankové spojenie

SWIFT: SUBASKBX
názov banky: VUB, a.s.
adresa banky: Mlynské Nivy 1, 829 90 Bratislava, Slovenská republika

V nadácii nás spravidla nájdete v týchto časoch

Pondelok: 9:00 – 17:00
Utorok: 9:00 – 17:00
Streda: 9:00 – 17:00
Štvrtok: 9:00 – 17:00
Piatok: 9:00 – 17:00

Vždy si však, prosím, dohodnite s príslušným kolegom či kolegyňou termín stretnutia vopred, keďže máme veľa aktivít a častokrát nie sme k dispozícii.

Nadačná listina Nadácie Pontis

Nadácia je registrovaná podľa zákona č. 34/2002 Z. z. o nadáciách
na Ministerstve vnútra SR dňa 27.10.1997 pod registračným číslom: 203/Na - 96/463.

Stiahnuť PDF

Naši ľudia

Martina Kolesárová

výkonná riaditeľka

martina.kolesarova@nadaciapontis.sk

Martina zodpovedá za strategické riadenie timov vzdelávania, strategickej filantropie a inklúzie. Okrem toho zastrešuje fundraisingové aktivity nadácie a rozvoj vzťahov s firemnými a inštitucionálnymi partnermi.

Michal Kišša

výkonný riaditeľ

michal.kissa@nadaciapontis.sk

Michal zodpovedá za strategické riadenie tímov zodpovedného podnikania, komunity, transparentnosti a PR.

Slavomíra Hvizdošová

finančná riaditeľka

slavomira.hvizdosova@nadaciapontis.sk

Slávka finančne riadi našu nadáciu. Zodpovedá za efektívnosť a transparentnosť využívania získaných prostriedkov v súlade s legislatívnymi normami a príslušnými zákonmi.

Paulína Beňová

senior finančná manažérka

paulina.benova@nadaciapontis.sk

Paulína zodpovedá za finančný reporting projektov celej nadácie. Je tímlíderkou kontrolingového tímu.

Radana Deščíková

senior programová manažérka

radana.descikova@nadaciapontis.sk

Radana vedie tím nadačných fondov, ktorý sídli v Bratislave. Zároveň je programová manažérka Nadačného fondu Telekom.

Janka Encingerová

hlavná účtovníčka

janka.encingerova@nadaciapontis.sk

Janka v nadácii vedie tím účtovníčok na finančnom oddelení.

Daniela Kellerová

daniela.kellerova@nadaciapontis.sk

Daniela pracuje na koordinácii inovatívneho vzdelávacieho programu Budúcnosť INAK.

Ivana Kompasová

senior manažérka pre stratégie vo filantropii

ivana.kompasova@nadaciapontis.sk

Ivana vedie tím strategickej filantropie. Rozvíja a nastavuje procesy a stratégie v oblasti individuálnej filantropie. Vytvára filantropické príležitosti pre individuálnych donorov a venuje sa filantropii v rodinných firmách.

Norbert Maur

senior programový manažér

norbert.maur@nadaciapontis.sk

Norbert vedie tím, ktorý rieši zmenu vzdelávania na Slovensku. Má na starosti program Generácia 3.0, ktorý pomáha šíriť overené vzdelávacie prístupy na Slovensku. Zodpovedá za odborné vedenie programu, celkový manažment aktivít a koordináciu zapojených stakeholderov.

Marek Richter

senior programový manažér

marek.richter@nadaciapontis.sk

Marek vedie tím, ktorý sídli v Žiline. Zodpovedá za procesné nastavenie všetkých nadačných fondov, spravuje Nadačný fond LIDL, Nadačný fond Arriva a má na starosti online grantový systém Darca.sk.

Veronika Sedláčková

veronika.sedlackova@nadaciapontis.sk

Veronika vedie tím komunity, ktorý ma na starosti najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva Naše Mesto a medzinárodný deň dobrých skutkov Giving Tuesday. Koordinuje tiež aktivity pracovnej skupiny Firmy komunite.

Zuzana Schaleková

senior PR manažérka

zuzana.schalekova@nadaciapontis.sk

Zuzana vedie PR tím, má na starosti komunikačnú stratégiu nadácie a zastrešuje všetky PR aktivity pre tím vzdelávania. Koordinuje aj onlinový magazín ZaPlotom.sk.

Ivana Vagaská

senior programová manažérka

ivana.vagaska@nadaciapontis.sk

Ivana je výkonnou riaditeľkou združenia firiem Business Leaders Forum. Okrem toho vedie tím zodpovedného podnikania a zodpovedá za aktivity Charty diverzity Slovensko, za organizáciu ocenenia Via Bona Slovakia, konferenciu BLF CSR Summit, ako aj za poskytovanie individuálneho CSR poradenstva firmám.

Namina Akoussahová

finančná a programová manažérka

namina.akoussahova@nadaciapontis.sk

Namina má na starosti finančný reporting projektov v tímoch vzdelávanie a transparentnosť. Zároveň spravuje Nadačný fond Slovenských elektrární.

Janetta Balšanová

office manažérka

janetta.balsanova@nadaciapontis.sk

Janetta má na starosti zabezpečenie chodu kancelárie nadácie.

Eva Braxatorisová

eva.braxatorisova@nadaciapontis.sk

Eva koordinuje program Advokáti Pro Bono, prostredníctvom ktorého rozvíja spoluprácu medzi advokátmi a neziskovými organizáciami.

Martina Čápová

martina.capova@nadaciapontis.sk

Martina má na starosti koordináciu programu Srdce pre deti, komunikáciu s rodinami a organizáciami a zaobstarávanie schválenej pomoci. Okrem toho sa významne podieľa na programe Budúcnosť INAK, hlavne centra vo Zvolene. Zodpovedá tiež za program Živá komunita s Opaviou.

Juraj Didák

juraj.didak@nadaciapontis.sk

Juraj pracuje v tíme Komunita. Podieľa sa na príprave podujatí Naše Mesto a GivingTuesday, má na starosti aktivity združenia Firmy komunite.

Petra Dubeňová

petra.dubenova@nadaciapontis.sk

Petra je súčasťou žilinského tímu. Spravuje Nadačný fond BNP Paribas, Nadačný fond Continental, Nadačný fond Mobis, Nadačný fond Slovenská elektrizačná prenosová sústava, Nadačný fond Mercedes Benz Financial a Darcovský program Philip Morris International. Na starosti má aj Nadačný fond Metro či Nadačný fond PwC.

Beata Fekiačová

beata.fekiacova@nadaciapontis.sk

Beata pripravuje výber víťazov a organizáciu galavečera Via Bona Slovakia a ďalšie podujatia tímu zodpovedného podnikania, ako napr. CSR Summit a Ceny SDGs. Podieľa sa na organizácii odborných podujatí a tvorbe CSR stratégií pre firmy a organizácie verejného sektora.

Dominika Gerhátová

dominika.gerhatova@nadaciapontis.sk

Dominika vedie trnavské centrum Budúcnosti INAK.

Miroslava Gočálová

miroslava.gocalova@nadaciapontis.sk

Miroslava je členkou tímu zodpovedného podnikania. Administruje združenie Business Leaders Forum, organizuje BLF CSR Summit a podieľa sa na organizácii odborných podujatí pre členov BLF.

Martina Hmírová

martina.hmirova@nadaciapontis.sk

Zodpovedá za manažment Fondu pre transparentné Slovensko a tiež pripravuje každoročnú správu o stave neziskového sektora na Slovensku. Zaujímajú ju témy zlepšenia narábania s verejnými zdrojmi, zvyšovania transparentnosti a boja proti korupcii.

Dominika Hroššová

dominika.hrossova@nadaciapontis.sk

Má na starosti koordináciu výskumníkov, zber dát a meranie celkového dopadu programu Generácia 3.0. Zodpovedá aj za koordináciu EDUpointov.

Barbora Hullová

barbora.hullova@nadaciapontis.sk

Barbora má na starosti grantovú výzvu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ Nadačného fondu Tesco. Spravuje tiež nadačné fondy spoločností Accenture, Adient a Uniqua. Na starosti má aj Nadačný fond dm drogerie markt a Nadačný fond Johnson Controls.

Tomáš Janeček

tomas.janecek@nadaciapontis.sk

Tomáš je zodpovedný za proces výberu inovatívnych vzdelávacích prístupov do programu Generácia 3.0. Na starosti má aj koordináciu EDUcampu a EDUakcelerátora.

Zuzana Kováčová

zuzana.kovacova@nadaciapontis.sk

Zuzana administruje Chartu diverzity Slovensko a podieľa sa na organizácii odborných podujatí pre jej signatárov. V rámci Európskej platformy Chárt diverzity spolupracuje s chartami v ostatných členských štátoch EÚ.

Tibor Krátky

grafik

tibor.kratky@nadaciapontis.sk

Tibor je členom PR tímu. Je zodpovedný za jednotnú vizuálnu identitu nadácie a prípravu grafických podkladov či propagačných materiálov nadácie.

Matúš Labanc

matus.labanc@nadaciapontis.sk

V rámci programu Generácia 3.0 na starosti koordináciu EDUcampu a EDUakcelerátora a prípravu EDUfestu. Zároveň sa podieľa na príprave Mapy sociálnych inovátorov.

Iveta Mičuchová

finančná manažérka/účtovníčka

iveta.micuchova@nadaciapontis.sk

Iveta má na starosti účtovanie pokynov na úhradu, miezd, bankových výpisov a neziskovky Pontis n. o.

Eva Mikolajczyková

eva.mikolajczykova@nadaciapontis.sk

Eva spravuje Nadačný fond Generali a Fond pre podporu LGBT+ komunity. Zároveň pomáha aj s Nadačným fondom Telekom a od januára 2021 má na starosti administráciu Asociácie firemných nadácií ASFIN.

Ivana Mikudíková

finančná koordinátorka/účtovníčka

ivana.mikudikova@nadaciapontis.sk

Ivana je spracúva, kontroluje a účtuje účtovné doklady, pripravuje podklady pre spracovanie miezd. Podieľa sa na účtovnej závierke.

Zuzana Pakanová

finančná manažérka

zuzana.pakanova@nadaciapontis.sk

Zuzana má na starosti evidenciu či úhrady dodávateľských faktúr a prevody finančných prostriedkov na základe pokynov na úhradu v rámci vyplácania grantov.

Matej Palacka

matej.palacka@nadaciapontis.sk

Matej je manažérom programu spoločnosti Lidl – Od začiatku v dobrých rukách. Vypomáha tiež pri práci s ostatnými nadačnými fondmi.

Fero Pauliny

manažér pre stratégie vo filantropii

fero.pauliny@nadaciapontis.sk

Fero sa venuje rozvoju a popularizácii strategickej filantropie na Slovensku. Pomáha individuálnym donorom a donorkám vyberať tie najlepšie organizácie a aktívne ich sprevádza na ich filantropickej ceste, aby bola ich pomoc efektívna a mala čo najväčší spoločenský dopad.

Pavol Pikla

pavol.pikla@nadaciapontis.sk

Pavol je súčasťou tímu, ktorý sídli v Žiline. Spravuje Nadačný fond Bekaert, Nadačný fond Dell, Nadačný fond Embraco, Nadačný fond Unilever a Nadačný fond Jaguar Land Rover. Na starosti má tiež Fond SK-NIC.

Katarína Obuchová

katarina.obuchova@nadaciapontis.sk

Katarína je súčasťou PR tímu, v rámci ktorého zastrešuje všetky komunikačné aktivity pre tím vzdelávania a pre Budúcnosť INAK.

Maroš Silný

maros.silny@nadaciapontis.sk

Maroš vedie organizáciu Pontis, n.o. a koordinuje programy TechSoup a vecné dary.

Daniela Snyder

office manažérka

daniela.snyder@nadaciapontis.sk

Daniela má na starosti zabezpečenie chodu kancelárie nadácie.

Miriam Šelepová

projektová manažérka

miriam.selepova@nadaciapontis.sk

Miriam pracuje na projekte Budúcnosť INAK. Je súčasťou realizácie pilotného ročníka mimoškolského klubu v Trnave, kde zabezpečuje obsahovú časť projektu zameranú na vzdelávanie a priamu prácu s deťmi.

Veronika Šoltinská

veronika.soltinska@nadaciapontis.sk

Veronika zastrešuje všetky PR aktivity pre tím strategickej filantropie, ale aj pre tím komunity, napríklad podujatie Naše Mesto a hnutie GivingTuesday. Na starosti má aj časť aktivít pre Nadačný fond Telekom.

Mária Tavačová

finančná manažérka/účtovníčka

maria.tavacova@nadaciapontis.sk

Mária účtuje bankové výpisy, pohľadávky, spolupracuje na projektoch v tíme komunita vo finančnej oblasti a podieľa sa na príprave účtovnej závierky.

Katarína Teglassyová

katarina.teglassyova@nadaciapontis.sk

Katarína sa podieľa na organizácii najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva Naše Mesto. Venuje sa tiež organizácii Pro Bono Tréningov.

Michaela Tejbusová

Projektová asistentka

michaela.tejbusova@nadaciapontis.sk

Miška vypomáha v trnavskom centre Budúcnost INAK ako mentorka.

Martin Tóčik

martin.tocik@nadaciapontis.sk

Martin vedie zvolenské centrum Budúcnosti INAK.

Lucia Víglašová

lucia.viglasova@nadaciapontis.sk

Lucia má na starosti PR aktivity pre tím zodpovedného podnikania, napríklad Business Leaders Forum, Chartu diverzity, ako aj podujatia Via Bona Slovakia a CSR Summit. Je zodpovedná za komunikáciu na sociálnych sieťach.

Jana Žišková

jana.ziskova@nadaciapontis.sk

Jana sa v rámci tímu inklúzie podieľa na realizácii pilotného mimoškolského vzdelávacieho programu Budúcnosť INAK. Zabezpečuje sieťovanie lokálnych partnerov zapojených do programu a zastrešuje inštitucionálny fundraising.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.