17. 12. 2015 Zodpovedné podnikanie

Zrecyklujte svoju detskú radosť a príďte sa zabaviť na Resonujúce Vianoce do Košíc

Charitatívne podujatie spojené so zbierkou pre deti prinesie do Košíc dva nezabudnuteľné koncerty Richarda Müllera a Mariána Čekovského.

Čaro Vianoc a pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú

Nie každé dieťa sa môže pod vianočným stromčekom tešiť z bohatej nádielky. Aj preto organizácia Resonance už tretí rok spúšťa projekt RECYKLUJEME RADOSŤ, ktorý je zbierkou vianočných darčekov pre deti zo sociálne slabších rodín a z detských domovov.

Ako sa môžete zapojiť?

Nestojí to nič, len si nájsť chvíľu času a vytriediť po vašich deťoch nepotrebné či nepoužívané hračky, školské a športové potreby, knihy, elektroniku či oblečenie. Vy prevetráte detskú izbu, Resonance darčeky doručí deťom, ktorým sa vaše veci ešte zídu a spoločne tak zrecyklujete radosť. Ambasádormi zbierky sú páni Marián Čekovský a Richard Müller, ktorí projekt podporia aj svojim vystúpením na charitatívnom koncerte RESONUJÚCE VIANOCE, na ktorom zbierka vyvrcholí. Koncert sa uskutoční dňa 18. decembra 2015 o 19:00 v Košiciach.

Zapojiť sa do zbierky môžete do 20. decembra venovaním zachovalých darčekov po vašich deťoch. Viac info na www.resonance.sk v záložke ZBIERKA.

Richard Müller a Marián Čekovský vyčaria (nielen) deťom úsmev na tvári

Charitatívne koncerty dvoch pánov muzikantov v Košiciach budú patriť medzi predvianočné lahôdky v meste. Marián Čekovský a Richard Müller je hudobná kombinácia, ktorú nevídať často. Každý zahrá hodinový koncert na podporu deťom, ktoré sú odkázané na pomoc iných. Celý výťažok zo vstupného bude venovaný vážne chorým deťom a ich rodinám prostredníctvom organizácií SVETIELKO POMOCI a  o.z. USMEJ SA NA MŇA.

Počas podujatia sa budú odovzdávať symbolické šeky zástupcom charít.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.