24. 01. 2022 Nadácia Pontis

Pro Bono Webinár: Google Ads a Google Analytics

Viete, ako zaujať na internete, alebo získavať nových podporovateľov cez Google? Ak to neviete, alebo si nie ste istí, ste tu správne. Naučíme vás, ako vytvárať úspešné kampane cez Google Ads, ako si tieto kampane môžete pripraviť a optimalizovať ich. Okrem toho si prejdeme účet Google Analytics, aby ste si vedeli kampane vyhodnocovať a tak ich lepšie a presnejšie cieliť.

Čo budete potrebovať k webináru: stabilné pripojenie na internet a chuť učiť sa.

Ideálne, ak už máte aspoň vytvorené Google Ads a Analytics účty. Zároveň si pripravte logo do štvorca a na šírku a cca 15 bannerov alebo fotiek, ktoré budete potrebovať do display kampaní.

Tréning je primárne určený pre zástupcov neziskového sektora, školy, škôlky, mestá a obce. Bude z neho vyhotovený záznam.

Dátum: streda 9. 2. 2022

Čas: 9:00 – 11:00

Miesto: Zoom

Školiteľka: PhDr. Nina Hanušková

Kapacita: neobmedzené

Program

9:00 – 10:00 – Google Analytics – základy, tvorba účtu, Google Analytics Universal vs. Google Analytics 4

10:00 – 11:00 – Google Ads – tvorba kampaní

Školiteľka Nina Hanušková

Kurzom vás prevedie digitálna marketérka a majiteľka marketingovej agentúry Lead SK Nina Hanušková, ktorá sa špecializuje na Google Ads a sociálne siete Instagram a Facebook. Vyštudovala Univerzitu Komenského ako doktorka filozofie na Katedre marketingovej komunikácie.

Termín prihlasovania je do pondelka 7. 2. 2022.

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono