01. 06. 2014 Nadácia Pontis

Hrošica Dášenka bola hviezdou oslavy v ZOO

Medzinárodný deň detí s Novým Časom a so Srdcom pre deti.

http://www.cas.sk/srdce

BRATISLAVA – Svoj sviatok si poriadne užili. Nový Čas pripravil pre deti k ich veľkému dňu nezabudnuteľný program v bratislavskej zoologickej záhrade. Malí oslávenci tancovali, maľovali a stretli sa s populárnou moderátorkou Anetou Pariškovou či vtipným Majstrom N.

Najviac im však očká žiarili pri pohľade na malú hrošicu Dášenku, ktorú krstili, a našu redaktorku prezlečenú za Snehulienku. Deti už od skorého rána čakal bohatý program. V areáli bratislavskej zoo ich vítala v trojica našich redaktorov prezlečených za rozprávkové postavičky – Snehulienku, kravičku a zajačika. „Jéj, Snehulienka, chcem sa s tebou odfotiť. Ty si ale krásna,“ takto reagovali takmer všetci malí drobci.

Atrakcií ich však čakalo oveľa viac. Stan Srdca pre deti vyfarbovali pastelkami podľa vlastnej fantázie. Čím viac hýril farbami, tým viac na ich tváričkách žiarili úsmevy. Obrovský úspech mala autogramiáda moderátorky Anety Pariškovej, ktorá zoo navštívila aj s manželom Markom a so synmi. Oči detských oslávencov sa rozžiarili pri tancovaní chlapčenskej skupiny The Pastels, ktorá predviedla dokonalú tanečnú šou.

Počas celého dňa mohli deti súťažiť v stánku Srdca pre deti, charitatívneho projektu denníka Nový Čas, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Malá hrošica Dášenka sa dočkala krstu, pri jej ťarbavých a nesmelých pohyboch sa deti skvelo zabávali. Africké zvieratko je preto odvčera veľkým miláčikom slovenských detí. Program si pre deti prichystal aj energický Majster N a maskoti TV Minimax. Detičky si prišli skutočne na svoje a prežili deň plný nových a skvelých zážitkov.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.