Adresa a bankové spojenie

SWIFT: SUBASKBX
názov banky: VUB, a.s.
adresa banky: Mlynské Nivy 1, 829 90 Bratislava, Slovenská republika

V nadácii nás spravidla nájdete v týchto časoch

Pondelok: 9:00 – 17:00
Utorok: 9:00 – 17:00
Streda: 9:00 – 17:00
Štvrtok: 9:00 – 17:00
Piatok: 9:00 – 17:00

Vždy si však, prosím, dohodnite s príslušným kolegom či kolegyňou termín stretnutia vopred, keďže máme veľa aktivít a častokrát nie sme k dispozícii.

Nadačná listina Nadácie Pontis

Nadácia je registrovaná podľa zákona č. 34/2002 Z. z. o nadáciách
na Ministerstve vnútra SR dňa 27.10.1997 pod registračným číslom: 203/Na - 96/463.

Stiahnuť PDF

Naši ľudia

Martina Kolesárová

výkonná riaditeľka

martina.kolesarova@nadaciapontis.sk

Martina zodpovedá za strategické riadenie timov vzdelávania, strategickej filantropie a inklúzie. Okrem toho zastrešuje fundraisingové aktivity nadácie a rozvoj vzťahov s firemnými a inštitucionálnymi partnermi.

Michal Kišša

výkonný riaditeľ

michal.kissa@nadaciapontis.sk

Michal zodpovedá za strategické riadenie tímov zodpovedného podnikania, komunity, transparentnosti a PR.

Slavomíra Hvizdošová

finančná riaditeľka

slavomira.hvizdosova@nadaciapontis.sk

Slávka finančne riadi našu nadáciu. Zodpovedá za efektívnosť a transparentnosť využívania získaných prostriedkov v súlade s legislatívnymi normami a príslušnými zákonmi.

Janka Encingerová

hlavná účtovníčka

janka.encingerova@nadaciapontis.sk

Janka v nadácii vedie tím účtovníčok na finančnom oddelení.

Dominika Horňáková

senior programová manažérka

dominika.hornakova@nadaciapontis.sk

Dominika vedie tím inklúzie, ktorý koordinuje nadačné fondy zamerané najmä na podporu sociálne a zdravotne znevýhodnených skupín obyvateľstva. Zároveň spravuje Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis.

Daniela Kellerová

daniela.kellerova@nadaciapontis.sk

Daniela pracuje na koordinácii inovatívneho vzdelávacieho programu Budúcnosť INAK. Popritom má na starosti Nadačný fond Mercedes Benz Financial, ktorý sa venuje sociálnej inklúzii ľudí na okraji.

Ivana Kompasová

senior manažérka pre stratégie vo filantropii

ivana.kompasova@nadaciapontis.sk

Ivana vedie tím strategickej filantropie. Rozvíja a nastavuje procesy a stratégie v oblasti individuálnej filantropie. Vytvára príležitosti pre individuálnych donorov a komunikuje s podporovateľmi programu Generácia 3.0 a programov Nadácie Pontis.

Norbert Maur

senior programový manažér

norbert.maur@nadaciapontis.sk

Norbert vedie tím, ktorý rieši zmenu vzdelávania na Slovensku. Má na starosti program Generácia 3.0, ktorý pomáha šíriť overené vzdelávacie prístupy na Slovensku. Zodpovedá za odborné vedenie programu, celkový manažment aktivít a koordináciu zapojených stakeholderov.

Marek Richter

senior programový manažér

marek.richter@nadaciapontis.sk

Marek vedie tím, ktorý sídli v Žiline. Zodpovedá za procesné nastavenie všetkých nadačných fondov, spravuje Nadačný fond LIDL a má na starosti online grantový systém Darca.sk.

Veronika Sedláčková

veronika.sedlackova@nadaciapontis.sk

Veronika vedie tím komunity, ktorý ma na starosti najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva Naše Mesto a medzinárodný deň dobrých skutkov Giving Tuesday. Koordinuje tiež aktivity pracovnej skupiny Firmy komunite.

Zuzana Schaleková

senior PR manažérka

zuzana.schalekova@nadaciapontis.sk

Zuzana vedie PR tím, má na starosti komunikačnú stratégiu nadácie a zastrešuje všetky PR aktivity pre tím vzdelávania. Koordinuje aj onlinový magazín ZaPlotom.sk.

Ivana Vagaská

senior programová manažérka

ivana.vagaska@nadaciapontis.sk

Ivana je výkonnou riaditeľkou združenia firiem Business Leaders Forum. Okrem toho vedie tím zodpovedného podnikania a zodpovedá za aktivity Charty diverzity Slovensko, za organizáciu ocenenia Via Bona Slovakia, konferenciu BLF CSR Summit, ako aj za poskytovanie individuálneho CSR poradenstva firmám.

Namina Akoussahová

namina.akoussahova@nadaciapontis.sk

Namina má na starosti finančný reporting projektov v tímoch vzdelávanie a transparentnosť.

Janetta Balšanová

office manažérka

janetta.balsanova@nadaciapontis.sk

Janetta má na starosti zabezpečenie chodu kancelárie nadácie.

Paulína Beňová

paulina.benova@nadaciapontis.sk

Paulína účtuje pohľadávky, personálne náklady a verejné zbierky. Zodpovedá za finančný reporting projektov v tíme inklúzia.

Eva Braxatorisová

eva.braxatorisova@nadaciapontis.sk

Eva koordinuje program Advokáti Pro Bono, prostredníctvom ktorého rozvíja spoluprácu medzi advokátmi a neziskovými organizáciami.

Martina Čápová

martina.capova@nadaciapontis.sk

Martina má na starosti koordináciu programu Srdce pre deti, komunikáciu s rodinami a organizáciami a zaobstarávanie schválenej pomoci. Okrem toho sa podieľa na programe Budúcnosť INAK, Fonde Pomoc Pomáhajúcim, Nadačnom fonde Slovenské elektrárne či Darcovskom programe Philip Morris.

Jana Desiatniková

jana.desiatnikova@nadaciapontis.sk

Jana má na starosti aktivity v rámci individuálneho fundraisingu. V nadácii zastrešuje projekt Kto pomôže Slovensku.

Petra Dubeňová

petra.dubenova@nadaciapontis.sk

Petra je súčasťou žilinského tímu. Spravuje Nadačný fond BNP Paribas, Nadačný fond Continental, Nadačný fond Jaguar Land Rover, Nadačný fond Mobis. A na starosti má aj Nadačný fond Metro či Nadačný fond PwC.

Beata Fekiačová

beata.fekiacova@nadaciapontis.sk

Beata pripravuje podujatia piliera zodpovedného podnikania, najmä galavečer Via Bona Slovakia, BLF CSR Summit a Ceny SDGs. Podieľa sa na organizácii odborných podujatí a externej komunikácii združenia Business Leaders Forum.

Miroslava Gočálová

miroslava.gocalova@nadaciapontis.sk

Miroslava je členkou tímu zodpovedného podnikania. Administruje združenie Business Leaders Forum, organizuje BLF CSR Summit a podieľa sa na organizácii odborných podujatí pre členov BLF.

Dominika Hroššová

dominika.hrossova@nadaciapontis.sk

Má na starosti koordináciu výskumníkov, zber dát a meranie celkového dopadu programu Generácia 3.0. Zodpovedá aj za koordináciu EDUpointov.

Barbora Hullová

projektová manažérka

barbora.hullova@nadaciapontis.sk

Barbora má na starosti grantovú výzvu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ Nadačného fondu Tesco. Spravuje tiež nadačné fondy spoločností Accenture, Adient a Axa.

Tomáš Janeček

tomas.janecek@nadaciapontis.sk

Tomáš je zodpovedný za proces výberu inovatívnych vzdelávacích prístupov do programu Generácia 3.0. Na starosti má aj koordináciu EDUcampu a EDUakcelerátora.

Veronika Káčerová

veronika.kacerova@nadaciapontis.sk

Veronika má v rámci programu Generácia 3.0 na starosti koordináciu EDUcampu a EDUakcelerátora.

Zuzana Kováčová

zuzana.kovacova@nadaciapontis.sk

Zuzana má na starosti hodnotiaci proces ocenenia Via Bona Slovakia. Okrem toho administruje Chartu diverzity Slovensko, komunikuje so signatármi a zastrešuje aktivity Charty.

Tibor Krátky

grafik

tibor.kratky@nadaciapontis.sk

Tibor je členom PR tímu. Je zodpovedný za jednotnú vizuálnu identitu nadácie a prípravu grafických podkladov či propagačných materiálov nadácie.

Iveta Mičuchová

finančná manažérka/účtovníčka

iveta.micuchova@nadaciapontis.sk

Iveta má na starosti účtovanie pokynov na úhradu, miezd, bankových výpisov a neziskovky Pontis n. o.

Eva Mikolajczyková

eva.mikolajczykova@nadaciapontis.sk

Eva je súčasťou tímu inklúzie. Spravuje Nadačný fond dm drogerie markt, Generali a Fond pre podporu LGBT+ komunity. Zároveň koordinuje program Online tlmočník v rámci Nadačného fondu Telekom a od januára 2021 má na starosti administráciu Asociácie firemných nadácií ASFIN.

Ivana Mikudíková

finančná koordinátorka/účtovníčka

ivana.mikudikova@nadaciapontis.sk

Ivana je spracúva, kontroluje a účtuje účtovné doklady, pripravuje podklady pre spracovanie miezd. Podieľa sa na účtovnej závierke.

Zuzana Pakanová

zuzana.pakanova@nadaciapontis.sk

Zuzana má na starosti evidenciu či úhrady dodávateľských faktúr a prevody finančných prostriedkov na základe pokynov na úhradu v rámci vyplácania grantov.

Matej Palacka

matej.palacka@nadaciapontis.sk

Matej je manažérom programu spoločnosti Lidl – Od začiatku v dobrých rukách a manažérom Nadačného fondu Slovenských elektrární. Vypomáha tiež pri práci s ostatnými nadačnými fondmi.

Fero Pauliny

manažér pre stratégie vo filantropii

fero.pauliny@nadaciapontis.sk

Vytvára príležitosti pre individuálnych filantropov s cieľom dosiahnuť pozitívnu zmenu v danej oblasti. Venuje sa príprave podujatí súvisiacich s rozvojom strategickej filantropie a pripravuje podklady pre podporovateľov Generácie 3.0.

Pavol Pikla

pavol.pikla@nadaciapontis.sk

Pavol je súčasťou tímu, ktorý sídli v Žiline. Spravuje Nadačný fond Bekaert, Nadačný fond Dell, Nadačný fond Embraco a Nadačný fond Unilever. Na starosti má tiež Fond SK-NIC.

Maroš Silný

maros.silny@nadaciapontis.sk

Maroš vedie organizáciu Pontis, n.o. a koordinuje programy TechSoup a vecné dary.

Daniela Snyder

office manažérka

daniela.snyder@nadaciapontis.sk

Daniela má na starosti zabezpečenie chodu kancelárie nadácie.

Miriam Šelepová

projektová manažérka

miriam.selepova@nadaciapontis.sk

Miriam je súčasťou tímu inklúzie, kde pracuje na projekte Budúcnosť INAK. Je súčasťou realizácie pilotného ročníka mimoškolského klubu v Trnave, kde zabezpečuje obsahovú časť projektu zameranú na vzdelávanie a priamu prácu s deťmi.

Veronika Šoltinská

PR manažérka

veronika.soltinska@nadaciapontis.sk

Veronika zastrešuje všetky PR aktivity pre tím inklúzie, napríklad Budúcnosť INAK, Nadačný fond Telekom, Srdce pre deti, ale aj pre tím komunity, napríklad podujatie Naše Mesto a hnutie Giving Tuesday.

Mária Tavačová

finančná manažérka/účtovníčka

maria.tavacova@nadaciapontis.sk

Mária účtuje bankové výpisy, pohľadávky, spolupracuje na projektoch v tíme komunita vo finančnej oblasti a podieľa sa na príprave účtovnej závierky.

Katarína Teglassyová

katarina.teglassyova@nadaciapontis.sk

Katarína sa podieľa na organizácii najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva Naše Mesto a medzinárodného dňa dobrých skutkov Giving Tuesday. Venuje sa tiež organizácii Pro Bono Tréningov.

Lucia Víglašová

PR manažérka

lucia.viglasova@nadaciapontis.sk

Lucia má na starosti PR aktivity pre tím zodpovedného podnikania, napríklad Business Leaders Forum, Chartu diverzity, ako aj podujatia Via Bona Slovakia a CSR Summit. Je zodpovedná za komunikáciu na sociálnych sieťach.

Jana Žišková

jana.ziskova@nadaciapontis.sk

Jana sa v rámci tímu inklúzie podieľa na realizácii pilotného mimoškolského vzdelávacieho programu Budúcnosť INAK. Zabezpečuje sieťovanie lokálnych partnerov zapojených do programu a zastrešuje inštitucionálny fundraising.

Prepájame firmy, mimovládne organizácie, štátne inštitúcie, komunity a jednotlivcov, aby sme spoločnými silami dosiahli pozitívne zmeny vo vzdelávaní, v zodpovednom podnikaní a v boji proti korupcii a chudobe. V týchto témach sme aj experti.