Ľudia

V prípade otázok kontaktujte:

Daniela Kellerová
Programová koordinátorka Nadácie Pontis

Email: daniela.kellerova@nadaciapontis.sk
Telefón: +421 903 437 462

Od septembra 2017 je programovou koordinátorkou v Nadácii Pontis a má na starosti tri nadačné fondy. Okrem Nadačného fondu Lidl, je to aj Nadácia Tesco a Nadačný fond Johnson Controls a vypomáha vo Fonde pre transparentné Slovensko. Vyštudovala európske štúdiá na Univerzite Komenského a ľudské práva a medzinárodnú politiku na univerzite v Glasgow.

Na akékoľvek vaše otázky vám radi zodpovieme najneskôr do 30 dní.

Tomáš Bezák
Vedúci úseku komunikácie

Email: tomas.bezak@lidl.sk

Pôsobí v spoločnosti Lidl od roku 2012. Úsek komunikácie má na starosti PR, CSR, internú komunikáciu a Socialmedia. Spolu s konateľom za oblasť administratívy je členom rady Nadačného fondu Lidl v Nadácii Pontis.

Lenka Surotchak

E-mail: lenka.surotchak@nadaciapontis.sk
Telefón: +421 2 5710 8125

Je od roku 2002 riaditeľkou Nadácie Pontis. Stála pri transformácii tejto inštitúcie na slovenskú mimovládnu organizáciu, zúčastňovala sa všetkých jej ťažiskových programových aktivít, viedla projekty technickej asistencie MVO, firemnej filantropie a dobrovoľníctva. Dnes strategicky a exekutívne nadáciu vedie.

Pavel Hrica

E-mail: pavel.hrica@nadaciapontis.sk
Telefón: +421 917 429 983

Pavel je programový riaditeľ piliara firemnej filantropie v Nadácii Pontis. Strategicky riadi programy zamerané na posilnenie mimovládnych organizácií, firemnej filantropie a sociálnej zodpovednosti podnikov.