Bratislavský Tvrďák 2017

Ak nejde o život, nejde o nič. Ibaže by nie.

Prekonávať prekážky niekedy môže znamenať aj vyváľať sa v blate, vybehnúť štrkový kopec či preplávať kanál. A pomáhať niekedy môže znamenať aj spraviť to všetko pre niekoho iného. Pre všetkých adrenalínových nadšencov s veľkým srdcom je tu Dobrý Tvrďák. Aj tento rok si odvážni bežci navlečú Tvrďákovské tričká a pobežia za jednu z neziskoviek z portálu DobraKrajina.sk. Ešte stále sa môžete pridať aj vy.

Kedy?

2. júla 2017

Kde?

V Bratislave, Čunovo v areáli Divoká voda

Pre viac informácií kliknite sem.

Zaplatené štartovné venuje každý bežec vybranej neziskovke. A v prípade, že sa odhodláte ísť bežať za portál DobraKrajina.sk, budete môcť podporiť tieto organizácie:

1. Ulita - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na pracovníka/čku, ktorý sa bude počas leta venovať deťom na sídlisku."
  2. DSS Most - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na aktivity pre ľudí s duševnými poruchami, aby neboli len pasívnymi prijímateľmi rehabilitácií."
  3. OZ Barlička - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na nákup bezpečných hracích prvkov na nové bezbariérové ihrisko."
  4. Deti Afriky SK - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na výstavbu chemického laboratória na strednej škole Yedidia v Tanzánii."
  5. Aj TY v IT - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na celoročné aktivity, IT workshopy, diskusie a stretnutia so stredoškoláčkami, ale aj na podujatia ako je napríklad Girls Day, počas ktorého dievčatá organizujeme priamo v IT firmách."
  6. Nadácia Pontis - "Ak sa rozhodnete bežať za nás, vaše štartovné použijeme na rozvoj Generácie 3.0 a podporu kvalitného vzdelávania na Slovensku."

Bratislava, Čunovo, areál Divoká voda