DobraKrajina.sk na Pohode 2017

Chcete zažiť raj na Pohode 2017? Pozývame vás teda do stanu Dobrej Krajiny!

Každého ozajstného Pohoďáka pozývame do rajskej záhrady v stane DobraKrajina.sk! Príďte a zabavte sa s nezvyčajným programom. Navyše, ako prví budete môcť vyskúšať bezkontaktné darovacie pokladničky VISA a zmeniť tak niekomu život. Každý dar použijeme na pomoc ľuďom, ktorí stratili domov, žijú v chudobe a chcú sa späť začleniť do spoločnosti.

Udalosť nájdete aj na Facebooku, tak príďte, zdieľajte a pozvite aj svojich priateľov. Tešíme sa na vás!

A čo vás čaká?

• Božská káva od vychýrenej trenčianskej kaviarne CAFÉ SLÁDKOVIČ.
  • Nebesky lahodné zákusky od cukrárne DANELA.
  • Anjelsky svieže sirupy HERBERT.
  • Rajský pokoj v relax zóne prinesie IKEA a HONEST.
  • Fotokútik večnej blaženosti, kde sa zvečníte s Adamom a Evou. Vďaka CANON-u vám fotky hneď aj vytlačíme.
  • A nebesá! Aj TOP TECH TREND - virtuálnu realitu obohatenú o možnosť ovládať dej zrakom. Sami rozhodnete ako bude príbeh z prostredia ľudí bez domova pokračovať. Vyskúšať si môžete aj VIRTUAL MEDICINE, s ktorým pozriete do vnútra vlastného tela.
  • TECH NOVINKA tohto ročníka - ovplyvnite príbehy v reálnom živote cez bezkontaktné pokladničky VISA ako prvý na Slovensku.
  • Dobrý obchod, ktorý nájdete aj na SAShE.sk.
  • Potrebujete dobiť? Využite inteligentnú pouličnú lavičku STEORA a dobite si mobil vďaka slnečnej energii.

Bezkontaktné darovanie prvýkrát na Slovensku

Bezkontaktné darovanie bude možné prvýkrát na Slovensku. Nadácia Pontis prináša túto možnosť v spolupráci so spoločnosťou VISA. Návštevníci cez virtuálnu realitu spoznajú život človeka bez domova a jednoduchým dotykom s technológiou môžu jeho situáciu pomôcť zlepšiť.

Virtuálna realita, ktorá sa tešila mimoriadnemu úspechu aj minulý rok, navyše ukáže ďalšie svoje uplatnenie. Návštevníci stanu DobraKrajina.sk môžu nahliadnuť do tajomstiev anatómie ľudského tela prostredníctvom unikátnej aplikácie Human Anatomy VR od Virtual Medicine.

Návštevníkov si počká aj ďalšia tech novinka – inteligentná pouličná lavička Steora. Okrem toho, že si na nej budú môcť posedieť, zároveň si nabijú mobilné zariadenia, či sa pripoja na internet. Je nabíjaná a poháňaná len slnečnou energiou.

Dostanú sa do raja

V stane DobraKrajina.sk, ktorý sa bude niesť vďaka študentom Katedry scénografie VŠMU v motíve rajskej záhrady, budú pokušenia na festivalových nadšencov číhať na každom kroku. Od božskej kávy vychýrenej trenčianskej kaviarne Café Sládkovič, cez nebesky lahodné zákusky od domáckej cukrárne Danela, až po anjelsky svieže limonády vyrobené zo známych handmade sirupov Herbert. To všetko si hostia vychutnajú v rajskom pokoji relax-zóny, vytvorenej vďaka spoločnostiam IKEA a honest.

Dobrý obchod aj fotokútik

Odporúčame nevynechať ani Dobrý obchod, v ktorom s podporou SAShE.sk prinesiemevlastnoručne zhotovené výrobky neziskoviek alebo výrobky z dielne donorov. Výťažok z predaja pomáha dobrokrajinným organizáciám financovať svoju činnosť a meniť Slovensko na lepšiu krajinu. Návštevníci tam nájdu aj krásne tričká, či mikiny. O bláznivú  spomienku na festival Pohoda sa postará fotokútik. Vo  farebnej džungli sa návštevníci môžu zvečniť s Adamom či Evou a vytlačené fotky si vďaka Canon-u hneď aj odnesú. Dôležitú rolu zohrá samozrejme aj had s jablkom.

Letisko Trenčín
Legionárska 160