Dobrý Tvrďák v Košiciach

Zdolajte prírodné aj umelé prekážky na pomoc svojim priateľom s postihnutím.

Prekonať sám seba je niekedy ľahšie, ak má človek motiváciu pomôcť iným. Túto skúsenosť mali minuloroční bežci Tvrďáka, ktorí sa rozhodli zdolať prírodné aj umelé prekážky, aby pomohli svojim priateľom s postihnutím, sociálne slabším rodinám či opusteným zvieratám. Tento rok môžu pomôcť aj Košičania.

Zabehnúť 5 kilometrov cez 15 prekážok v stredisku Kavečany a vyhrať 250 eur pre hluchoslepých v Majáku alebo krízové centrum Úsmev ako dar môžu východniari v nedeľu 28. júna. Podujatie sa koná pod záštitou mesta Košice a bežci sa môžu registrovať cez www.Tvrdak.sk.

O 2 x 250 eur budú v Košiciach súťažiť dve neziskovky - Maják, jediné špecializované zariadenie pre hluchoslepých ľudí na Slovensku zo Zdoby pri Košiciach a krízové centrum Úsmev ako dar z Prešova. Prvá výhra 250 eur je podmienená najvyššou vyzbieranou sumou cez darcovský portál DobraKrajina.sk od 15. do 26. júna 2015. Druhá závisí od fyzickej kondície bežca. Ten, ktorý sa prihlási do tímu Majáku alebo Úsmevu ako dar a trasu zabehne najrýchlejšie, bude víťazom.

stredisko Kavečany