Fail Faire: Ako sme robili chyby pri raste firmy

Trhovisko neúspechu, na ktorom sa ľudia učia na svojich chybách.

Fail Faire je pravidelné podujatie, na ktorom odvážni ľudia z neziskoviek, startupov, alebo z malých a stredných firiem prezentujú svoje neúspechy. Fail Faire sa koná každý druhý mesiac, posledný týždeň v stredu v Impact HUBe v Bratislave.

Registrujte sa tu: https://www.eventbrite.com/e/fail-faire-ako-sme-robili-chyby-pri-raste-firmy-tickets-26221444045

Najbližší Fail Faire bude zameraný na neúspechy a problémy firiem, ktoré zažili pri raste. Rastom prešli všetky úspešné firmy a zrejme to nebol hladký proces. O problémoch a chybách pri raste firmy budú hovoriť:

• Marián Hlinka z Elite Solutions
  • Grigor Ayrumyan z Wezeo

Marián Hlinka

Elite Solutions

Grigor Ayrumyan

Weeo

Marián vyštudoval geografiu. Už od strednej školy pracoval na vlastných projektoch, ktoré mali veľmi blízko k marketingu a reklame. Počas štúdia založil úspešný športový portál a vybudoval športovú fanpage na Facebooku s viac ako 170 tisíc fanúškmi. Oba projekty neskôr predal. Po vysokej škole hľadal novú výzvu. V reklamnej agentúre Elite Solutions začal pracovať ako Account Manager / Copywriter junior. Po 4 rokoch je Teamleadrom accountského oddelenia a má nastarosti nový biznis firmy. Majo je športový nadšenec, marketing je jeho dreamjob a považuje za “srdciara”, pretože všetko čo robí, robí naplno.

O čom bude hovoriť na Fail Faire?

Boli sme traja nadšenci a pankáči, vtedy z malého Elitu, ktorí sa bezhlavo a tak trochu aj hlúpo pustili do veľkého projektu. Projektu, ktorý je dodnes najväčší v 9 ročnej historii Elite Solutions. Nebolo to zrovna múdre rozhodnutie, ale nikdy sme ho neoľutovali. Tento fail nám pomohol vybudovať úspešnú agentúru v Prahe.

Od samotného vzniku firmy riadi a rozhoduje o strategickom smerovaní software house WEZEO. Pod jeho vedením WEZEO realizovalo veľké medzinárodné projekty pre vyznamných klientov. Je veľmi disciplinovaný a svedomitý človek, ktorý ma jasné ciele a hľadá cesty ako ich úspešne a efektívne dosiahnuť.

O čom bude hovoriť na Fail Faire?

Rast firmy je nevyhnutný ak chcete znásobiť váš úspech. Ale väčšina začínajúcích podnikateľov tento rast nekontroluje. Ako to zvládnuť čo najlepšie, nastaviť si správne procesy, rámce a poučiť sa z chýb iných vám porozpráva CEO software house WEZEO.

Impact Hub, Bratislava