Poupratuj Naše Mesto

Naskoč na našu vlnu a prispej k pozitívnej zmene v okolí, aby sa stalo Naše Mesto ešte krajším!

Špinavé vnútrobloky? Už nie!

Ak vám prekážajú odpadky vo vašej bytovke, neporiadok na uliciach a v parkoch, či špinavé zastávky, čoskoro budete mať šancu zmeniť to. Najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v Strednej Európe - Naše Mesto, v spolupráci s mestskými časťami Bratislavy, prináša aktivitu Poupratuj Naše Mesto.

Aj od nás záleži, ako vyzerá prostredie, v ktorom žijeme, a preto si spravme voľno v sobotu 13.6. od 9.00 do 12.00. Zavolajme susedov a poďme vyčistiť svoje okolie!

Termín konania Čas konania Miesto konania
13. jún 2015 09:00 hod. Bratislava
Chcem sa zúčastniť

Prihláste sa so susedmi

Môžete pomôcť zveľadiť detské ihrisko na vašom sídlisku, upratať pred obytným domov, vyčistiť vnútroblok. Vaše nápady nám píšte a prihláste sa prostredníctvom registračného formulára na tejto stránke.

Mestské časti zas zabezpečia vrecia na zber odpadu, povolenia uskladniť ho a následný odvoz. Každý z dobrovoľníkov, ktorý sa prihlási do utorka 9. júna do 12.00 od nás tiež dostane tričko Naše Mesto. Ak nám pošlete fotku pred a po vašej akcii, my Vám ju uverejníme na našej stránke http://nasemesto.sk/

Prihlasovanie je otvorené do stredy 10. júna, ale dobrovoľníci sú vítaní aj keď prihlasovanie nestihnú.

Spravme si spolu Naše Mesto krajším!

Akcia Naše Mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku a v Strednej Európe. Tento rok ho organizujeme už po deviatykrát a bude sa konať 11. – 13. júna. Viac sa o nej môžete dozvedieť tu: www.nasemesto.sk

Bratislava